31.1.2011

Lehmuksien havinaa

Uskaltaudun laittamaan huivien kuvat tänne jo etukäteen ja toivon ettei lahjan saaja eksy paikalle... tein sekä Puro Batikin että Cannesin valmiiksi, ja kyllä omaa silmäänikin mielyttää enemmän tuo Cannesista tehty huivi. Tykkään kyllä niin paljon Cannesista lankanakin, tosin Puro Batik on myös kiva lanka. Kun keksis mitä (kaikkea) siitä haluaisi itselle tehtäväksi. Varmaan kevään uudesta vaaleanpunasävyisestä Batikista täytyy jotain neidille tehdä... Mutta takaisin aiheeseen eli tässä kuvat huiveista tietoineen
 
Novita Puro Batik, 173g puikot 5,5

Novita Cannes 213g puikot nro 6
Pitkävartiset sukat Novita 7 Veljeksestä on myös valmiina. Satiininauhat tulee vielä jousteeseen, kunhan saan nauhan hankittua. Tässä kuvaa näistä.
Ihan tarkoituksella on tehty niin, että ota se lanka mikä tuntuu parhaimmalta juuri sillä hetkellä ja neulo niin kauan kun huvittaa. Lankaa kului kaikkiaan 282g, puikot jousteessa 3 ja muuten 3,5


Novitan Kirjanmerkkivaihdosta sain tälläisen kirjanmerkin Lankakoukulta. Lankana tässä on novita Kotiväki. Yhden kirjan olen tämän merkin kanssa lukenut ja tiettävästi sain jokaisen sivun luettua eli mieleinen on ja käyttökelpoinen :)

5 kommenttia:

 1. Nätit huivit!! Itseasiassa kyllä tosta Cannes huivista tuli sittenkin parempi, vaikka Puroa äänestinkin :) Ja aivan ihanat pirtsakat suka!!

  VastaaPoista
 2. Kauniit huivit. Edelleen Cannesin kannalla ;-).
  Villasukat ovat aivan ihanat.

  VastaaPoista
 3. Kauniit huivit:)
  Ihanat nuo sukat, hauskan pirteät!
  Mukavaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 4. Hei,

  Salainen ystäväsi täällä ilmoittelee olemassaolostaan! Olen jo jotain lähetettävää ehtinyt mietiskelläkin. Voi mitä uutta keksinkään sinulle, aion meinaan tutustuttaa sinut ihan uusiin tuttavuuksiin. ;)

  Mukavaa helmikuun alkua toivottaa SNY

  VastaaPoista
 5. Oi oi oi... Nyt(viimeistään) alko jännittämään enkä malta odottaa uusia viestejä Ystävältäni <3

  VastaaPoista