7.2.2011

Välipalahommia

Vähän meinasin päivittää blogia, mutta nyt en tiedä mitä tänne kirjottais :) Kiitokset mielipiteistänne, itsekin ihastuin tuohon taustaan kun sen näin ensimmäisen kerran. Otin nyt fontista pois lihavoinnin, onko nyt selkeämpi vai olisko parempi, jos vaihdan koko kirjasintyypin?
Liehukereunuksellisen jakun kanssa on mennyt aikaa, nyt on etukappaleet neulottu ja takakappaletta kainaloon asti(neulottiin yhdessä). Viikonloppuna oli pakko ottaa ja tehdä muutakin, muutaman kynäpurkin askartelin Novita FlipFlopista ja isoäidinneliöitä Novita 7 Veljeksen jämistä. Rahinpäälistä haaveilin tekeväni noista isoäidinneliöistä, mieli kyllä vielä heittelee, että tekisinkö tuohon päälimmäiseksi yhden ison neliön ja sivuille pieniä vai tekisinkö myös sivuille isot neliöt. Torkkupeitettä haaveilen myös, joten nuo neliöt saa toistaiseksi olla purkamatta.
Tässä muutama (kynä)purkki
Pohjana noissa (kynä)purkeissa on säilykepurkkeja, tuossa jossa on kyniä on persikkapurkki ja kahdessa muussa on tomaattimurskapurkki. Virkkaamallahan nämä on toteutettu ja lapset vei kyllä ennenkun äiti ehti kissaa sanoa ;)

1 kommentti:

  1. Hauskan näköisiä purnukoita. Hyvä idea säilykepurkkien uudelleen hyödyntämiseen.

    VastaaPoista