21.3.2011

Koolattua Nallea, Revontulen loisteeessa

Tällärintamalla on ollut hyvä viikonloppu, useampikin työ on valmistunut. Ensimmäisenä täytyy hehkuttaa koolattujen lankojen lopputuloksia, tai niitä yksiä kämmekkäitä, jotka tänään valmistui.
lankana siis Novita Nalle, luonnonvalkoinen koolattuna.


Ohje Ullan Rinsessa- setissä. Työtä tehdessä piti tarkistamani epäilykseni ja todeta, että samaisella ohjeella tehdyt kämmekkäät sain viime keväänä Neulomon kämmekäsvaihdosta.
Lankaa näihin kului 41g, huoli langan riittävyydestä oli siis turha. Jäljellä jäi vielä ruhtinaalliset 25g. Mitähän siitä sais aikaan...

Puikot Novitan Yllätyspallovaihdosta saamani 2.75 kokoiset "hammastikut". Puikkojen kanssa ongelmia oli, yksi puikko katkesi ensimmäisen kämmekkään 3:lla kerroksella. Kyllähän se vähän hankalampaa oli korjatulla puikolla, mutta valmista tuli kuitenkin.

Eilen valmistui elämäni ensimmäinen Revontuli- huivi, mielestäni ihan helppo ja nopeatekoinen huivi, luulempa ettei ollut viimeinen tekemäni Revontuli. Ainakin lahjaksi voin tehdä revontulia...
Tänään sain Neulomon huivivaihdokkini, oma on vielä lankoina ja ohjeena(kumpa tietäisi minä ohjeena). Aikaa on kyllä kesäkuun loppuun :) Tykkäsin huivista, niin värin, langan kuin mallinkin suhteen. ja tietenkin koon!
Jämälankoja tässä olen nyt koittanut hyödyntää, taannoisen huivimielipidekyselyn palkinnot... Niisät sitten tuonnempana lisää :)

5 kommenttia:

 1. No voihan harmi kun puikko katkesi:( Siskollani kävi samoin noiden ruusupuisten puikkojen kanssa. Minulla ne on kestäneet *kop kop*. Ostan Tallinnan reissulta sinulle bambuiset puikot (menen 9.4.), ne ainakin kestää:) Minkäkokoiset haluat? (Laita vaikka viestiä neulomon kautta) :)
  Kaunis tuo revontulihuivi! Ja kämmeekkät myös:)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitokset sinulle <3 Tietää olla ostamatta noita ruusupuisia, kun kerta olen senverran kovakourainen :D

  VastaaPoista
 3. Onpa todella kauniin värinen revontuli!

  Postia kannattaa tässä lähipäivinä tarkkailla. ;)

  -sny

  VastaaPoista