30.3.2011

Maaliskuun loppurutistus

Kuukausi alkaa olla lopuillaan, muutama keskeneräinen työ on nyt kiireeen alla, että saan vielä miinuksia tälle kuukaudelle. Pidä itselläni langankulutus/- hankinta kirjaa...Ihan samahan se kokonaisuuteen nähden on, milloin työt saa valmiiksi, mutta aina se on näin kuun loppuun kiva saada tehtyä töitä. varsinkin kun noihin vaihtoihin osallistuu, ni sieltäkin tulee lankaplussia :) Tosin lähtee miinuksiakin, jos omasta varastosta vaihtoon lähtevät langat löytyy.
Viikonloppuna tuli plussaa, ostin FlipFloppia 5 kerää kynäpurkkeja varten. Ja valkoista puuvillalankaa värjäyksiin, ei vielä tietoa mitä siitäkin syntyy(ja koska). Ostin myös kaksinkertaista hahtuvaa kiekon, siitä tulee istuinalunen kaverille. Ja kaverille tulee huivi CeWeC dellano- langasta, aivan ihania värejä ko. langassa niin monta.
Puikoilla on pääkallokämmekkäät (viimeistelyä vaille valmiit), Kravattipaita kummipojalle (kappaleet pingotuksessa), "ikuisuusprojekti" Haruni itselle, Poncho Kuurasta ja sukat tuosta uusimmastya koolauksesta. Tavoitteena saada tämän kuun aikana valmiiksi kämmekkäät, kravattipaita sekä koolatut sukat ja jos hyvin käy niin tuo poncho kans.
Sitten puikoille onkin tulossa tunika/mekko Novita Miami- langasta ja tuo mainitsemani istuinalusta hahtuvasta. Ja onhan noita to do-listalla vaikka jos mitä...
Kuvia luvassa kunhan saan kuvia kamerasta ulos(ja jotain valmistuu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti