23.3.2011

Tuhottu salainen paketti ja sen sellaista

Tänään tuli Maaliskuun paketti SNY:ltä. Olin nopea ja ehdin osittain tuhota paketin ennenkuin pääsin raportoimaan siitä.
Paketti sisälsi viron käsityö-lehden, kaksi kerää Silja-sukkalankaa, kaksi kerää Blend Bamboo-lankaa, 4 pussia Kool Aideja sekä kortin. Kiitokset SNY:lle <3
Kool aidit pääsi hetimmiten käyttöön, kun oli jemmassa yksi valkoinen 7 veikka enkä ollut oranssia tai vihreää aiemmin testannut. Vyyhti on nyt kuivumassa.
Aiemmin värjäämistäni langoista neuloin kämmekkäät vanhemman koiran kasvattajalle, tälläiset niistä tuli ja saaja tykkäsi yllärilahjasta.
Kämmekkäiden ohje on sama kuin koolatusta Nallesta tekemäni eli Rinsessa. Lankaa näihin kului 51g. Puikot oli nro 3, olis voinu olla 3,5:kin, lanka kuitenkin 7 veljestä.
Nyt puikoilla on tuosta samaisesta värjätystä langasta sukat itselle, vähän tuota Rinsessa-mallineuletta hyödyntäen. Toisen sukan sain jo valmiiksi, kun käytiin vanhemman koiran kasvattajan kanssa lonkkakuvissa, koiran siis :) Terveet oli lonkat meidän Hilkalla, nuorempi kuvataan sitten n. vuoden kuluttua.

6 kommenttia:

 1. Ompas ihana paketti:)
  Ja nuo kämmekkäät on oikein herkut!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa että paketti miellytti ja kool-aidit tuli käyttöön vaikka olit jo kerennyt niitä muualtakin saada. :)

  SNY

  VastaaPoista
 3. Hyvin tuli Kool-Aidit käyttöön, huomenissa jos sais kuvaa uudesta vyyhdistä. Oranssi ja Vihreä puuttuikin kokeiluistani, joten nyt on ne testattu...

  VastaaPoista
 4. Kiva värjäystulos kämmekkäissä. Ja mukava että oli lonkat kunnossa :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä nuo sinun kämmekkäät sitten on ihania :) Ihailin niitä jo kovasti Kotkan kirjastolla. MinnaR

  VastaaPoista