25.4.2011

Pääsiäisen rippeet

Pääsiäisen rippeitä vietetään, me oltiin reissussa itärajan tuntumassa, eilen illalla kotiuduttiin. Tänään ohjelmassa löhöpäivä, pihan laittoa ja Hilkan haku hoidosta sekä pyykinpesua. neulomista unohtamatta.
Tunika/mekko valmistuu, reissussa sain takakappaleen valmiiksi ja etukappale on nyt menossa. Kauan työnalla ollut Kuura-Poncho valmistunee tänään, kaulus on jo menossa. Pitäisi myös saada neidin kesähattu valmiiksi, kun kaipailee jo käyttöön sitä. Ihanat "helteet" tullu, vaikka petollista tuo kevätilma vielä on... Kun vaan muistais itse ja muistais pakottaa lapsille kunnolla vaatetta päälle.
Parikin huiviprojektia pukkaa päälle, toinen kesäkuun loppuun ja toinen elokuun loppuun mennessä. Ainakin toisesta on tulossa Revontuli, toisesta ei mitään tietoa vielä.
On täällä valmistakin syntynyt, vihdoin sain ikuisuusprojektin eli Haruni-huivin Cewec Dellano-langasta valmiiksi, Josko tänään saisi kuvattua sen. Muutenkin olis kyllä aika saada jotain valmistakin, tän kuukauden neulomiset uhkaa jäädä todella pieneksi, alle 1000g... Huomaa, että on tullut neulottua kämmekkäitä, sukkia ja jokunen huivikin, mihin ei painollisesti paljoa lankaa mene. metrimääriä kun ei tullut alunperin kirjattua :(´


Munarikasta pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti