6.5.2011

Elossa ollaan ;)

Kyllä täällä elossa ollaan, mitään ihmeempiä töitä ei ole valmistunut. Palmikkotunika/mekko on saumojen ompelua vaille valmis, se siis tapahtuu tänään. Näin olen päättänyt. Yleensäkin, vaikka ihnoan saumojen ompelua, päättelen työn aina heti kun olen sen valmiiksi saanut. Osin varmasti siksi, että suurin osa tekemistäni töistä lähtee omista käsistä pois. Kuvaa mä laitan jossainvaiheessa, siihen tarvitaan sopiva malli mekon sisälle ja pitänee saajaltakin kysäistä että voiko kuvan laittaa esille ennenkun hän näkee mekon. Ens viikon sunnuntaina näen tän mekon saajan ja saan toimitettua mekon hänelle.

Jos muutaman kuvankin laittaisin, on kyllä jo aiemmin valmistuneitakin mukana, mutta nyt vasta pystyn syystä jos toisesta kuvan laittamaan.
Tässä huivi koolatusta Novita Nallesta, kummilikalle 4v lahjaksi tein tämän.

Neulomon kämmekäsvaihdossa sain tälläiset kämmekkäät. Kiitokset lähettäjälle!


Neidille neuloin ja virkkasin kesähatun, Lankana Novita Freesia. Tuli vähän iso tuosta hatusta, mut ei se mitään haittaa :)


Täytynee ruveta puuhastelemaan tuota tunika/mekkoa kasaan, saa sen pois käsistä ja jotain muuta tilalle.

3 kommenttia:

 1. Onpa tosi veikeä malli tuo sydänhuivi! <3

  SNY

  VastaaPoista
 2. kiitos, itse tuon mallin kyhäilin :) piti saada yksinkertainen ja nopea huivi kummilikalle sillai, että siinä kuitenkin olis joku juttu

  VastaaPoista
 3. Ihania neuleita ja Ihanaa Äitienpäivää Sinulle

  VastaaPoista