26.5.2011

Julkistettuja salaisuuksia...


Päiväkodin kevätjuhlia vietettiin tänään. Tämä revontuli meni lasten eskariopelle lahjaksi hänen jäädessään eläkkeelle tämän kevään jälkeen. Meillä pojat ehtivät olla hänen eskarissaan ja muutenkin pienessä päiväkodissa on ehtinyt muodostua kuudessa vuodessa läheinen suhde. 36 vuotta tämä eskariope ehti päiväkodissamme olla. Tuolla kevätjuhlassa jokaisesta eskariryhmästä, jota tämä ope on opettanut, oli yksi antamassa ruusun  opelle. Yllätys oli täydellinen :)

Ja sitten takaisin maanpäälle, puikoilla on edelleen vauvan nuttu, vähän tökkii sen neulominen nyt, haluaisin tehdä siitä "hienomman" kuin mihin taidot riittää tai silmukat taipuu.
Virkkuukoukulle hyppäsi eilen kotitossut, niistä kuvaa myöhemmin. Jos vaikka tänään jo saisi valmista aikaan, nopeat on virkata.
Sitten mieli tekis ottaa yks huivi puikoille, langan mietintä on vaan vähän vaiheessa. Jos malttais odottaa ensi viikon Tallinnan reissuun ja sieltä mukaan tuleviin lankoihin. Ihanaa, siihen on enää viikko aikaa. Harmi vaan, että sille päivälle olis ollu enemmänkin ohjelmaa, onneksi sain järjestettyä kaikki parhainpäin ja reissustahan en jää pois...

Nyt kevätjuhlakuvia koneelle ja virkkuut esiin...

Ja vielä vastaukset kommentteihinne, jostain syytä en pääse itse kommentoimaan, tää Blogspot temppuilee tai mun tietotaito ei riitä.
SNY: oioioi, tuskin maltan odottaa. Täytynee olla huomenna kotosalla.
Heini: se malli on Novita kevät 2009- lehdestä, en nyt muista mallin numeroa.

4 kommenttia: