1.7.2011

Puolivuosikatsaus

Ehdimpäs tänään tehdä kaikki keskeneräiset työt ja sain miinuksia :) (Ei nyt lasketa jämälankapatalappua, joka valmistuu joskus...) Valmistuneita sukkia tänään 2 paria ja eilen yhdet sekä patalappuvaihdon vaihdokki. Tosin sen kohtalosta en tiedä, vähän silmääni häiritsee epätasainen työnjälki, mutta aika näyttää teenkö uuden vai laitanko tuon menemään. Luultavasti kyllä laitan tuon. Pitää vielä höyrytellä, josko alkais näyttää vähän paremmalta.
Ja sitten siihen puolivuosikatsaukseen...
Ostettuja ja saatuja lankoja on tänävuonna kesäkuun loppuun mennessä 13494g josta ostettuja 8435g ja saatuja 5159g. Kulutettuja ja myytyjä/lahjoitettuja lankoja on kaikkiaan 16164g josta myytyjä/lahjoitettuja 7723g ja kulutettuja 8166g Hyvinkin mennään miinuksella kokovuotta ajatellen, mutta tämä kuukausi meni kyllä reippaasti plussalle, osasyyllisenä on kyllä Tallinnan lankamatka... Eipä silti, on tullut grammallisesti aika vähän neulottuakin, pieniä töitä, Lasten sukkia jne!
Tälläinen pikatilanneraportti tälläerää, Nyt koirat iltapissille ja pehkuihin niin itse kuin koiratkin... Aamulla kello herättää ennen kukonlaulua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti