1.8.2011

Alkuja odotellessa...

:) Viimeistä lomaviikkoa viedään, viikonpäästä tähän aikaan onkin sitten jo ensimmäinen koulupäivä ohi. Joutuihan sitä muutaman kynän, laskimen ja penaalin sekä vähän paperia haalimaan koulua varten. Tiedä sitten mitä oikeesti tarvii ja mitä puuttuu, mutta tässä tarvikkeitani. lankoja mä olen vähän koittanu hamstrata, kirpparilta löysin vyyhdin yhtä lankaa, pitäis keriä se joku päivä. Ja muitakin jämiä varmaan kaivelen tuolta vaatehuoneen perukoilta.
Takana musta ja punainen on mappeja, Luentolehtiö ja luentopaperia(7mm*7mm ruuduilla 100kpl kumpaisessakin). Lehtiössä paperit on kiinni toisissaan, saa helposti irti ja luentopeperit nyt on irrallisia. Edessä vihreä on kulmalukkokansio. Lyijykyniä, kumi, teroitin, lyijytäytekynä, yliviivauskynä sekä mustekynä löytyy myös. Ja keskeltä penaali, jsota pilkistää laskin. Penaalin tein itse ja siinä on myös laskimelle oma tasku :) Kuvasta puuttuu ainakin viivain, jossa on 1/3 sentit sekä 1/4 sentit. Se on peruja aiemmilta opiskeluajoiltani.
Kuvasta(ja minulta) puuttuu myös laukku, äitini on löytänyt sen kirpparilta 1e:lla ja tänään laittanut postiin. Punainen on kuulemma ja markiisikangasta. Odotellaan mitä posti tuo tullessaan.

Valmiitakin neulomuksia on tullut kuun vaihteeseen, mutten pysty vielä niiden kuvia laittamaan. Vasta reilun kuukauden päästä. Kyseessä kuitenkin yks revontuli ja yks fifi... Ja vähän hääkoristeita. Myös vauvan peitto isoäideistä on valmistunut, se meni kaverin tulevalle kummitytölle. Siitä kuvaa tässä
Lankoina 7 Veljestä ja joku villasekoite(koolatut). Lankaa meni 440g. pahoitteluni, kuvausalusta on "hieman" epätasainen... 

Kaverin häät on reilun kuukauden päästä, itse olen toinen kaasoista. Iso aika on mennyt pukuja tehdessä, morsiuspuvun korjaukset on vielä hieman kesken(käsinompelua vaille), kaasojen puvut on valmiit ja tyttärelle tein myös mekon. Vielä pitäis keksiä joku omaan asuun sopiva laukku tms. Ideoita otetaan vastaan. Sellainen pienehkö, mihin nyt mahtuu kuitenkin jotain(avaimet, puhelin)... Ihan yksinkertainen, virkattua olen vähän meinannut. Voi olla, että teen vielä neidille jonkin huivin.

Täytyyhän mun nyt jotain neulomuksiakin julkaista. Tässä sormikkaat(elämäni ainoat) jotka olen tehnyt 8 tai 9 luokalla. Jostainsyystä en oikein tykännyt sormien neulomisesta enkä ole niitä senkoommin neulonut... Näissä on liian kreä varsi ja sormet on ehkä hieman liian pitkät... Melkoiset muotopuolet kyseessä.

Niin, ilmoittauduinhan mä taas mukaan Salainen Neuleystävä -vaihtoon. Josko sille(kin) aikaa löytäis koulun ja perhe- elämän rinnalta. Keväällä olin ensimmäistä kertaa mukana SNY:ssä ja oli senverran kiva, että pakko oli ottaa osaa uudemman kerran. Eipä sitten muuta kuin ideoita kehittelemään salaisen ystävän päänmenoksi.

3 kommenttia:

 1. Toi penaali on hieno! Tuli mieleen, että itsekkin pitäisi haalia kaikki koulutarvikkeet kasaan ja tehdä uusi penaali. Ja kyllähän ekat sormikkaat saavatkin olla vähän muotopuolet ;)

  VastaaPoista
 2. Tuo peitto on aivan ihana, samoin nuo sormikkaat ovat lämpimän näköiset. Mukavaa opiskelusyksyä Sinulle.

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Googletin "neulekisälli" ja päädyin blogiisi - olen 33-vuotias kahden lapsen äiti Loviisasta ja aloitan opinnot maanantaina samassa ryhmässä kanssasi :D Suolet solmussa ja perhosia vatsassa on täälläkin! Oi, tulisipa maanantai jo pian!!! Rentouttavaa viikonloppua, terveisin Pauliina
  pauliina.ranta@pp.inet.fi

  VastaaPoista