15.8.2011

Arvonta suoritettu

Arvonta päättynyt ja arvonta suoritettu. Miehen suosiollisella avustuksella voittajaksi arvottiin Lotta. Lotta, otatko yhteyttä s.postiin sini piste perakyla (at) elisanet piste fi  niin saan arvontavoiton matkaan!

Tässä sukat(timet) on käytössä. Todellinen käyttökohde näille itselläni on kumisaappaissa, nilkkasukkien(matalavartisten) kanssa, Tai nilkkurithan ne kumisaappaanikin on.


Valmikstakin on syntynyt, pienet sukat(n. kokoa 25) regian sini-valkoisesta langasta. Niistä tosin ei ole kuvaa ja ne on jo matkalla saajalle.
Neuletakkikin näyttää paremmalta, Miehusta on valmis ja kaulus myös, hihat on puikoilla että ehkä vielä tällä viikolla. Vetoketju täytyy vielä ostaa ja ommella. Hyvin kyllä tuo koulu syö neulomisintoa tai sitten ei muuten vaan ole ehtinyt/saanut mitään aikaan. On tuossa kyllä useampi isompi työ työnalla.
Ai niin, sain neulekoneen kaverilta, vanhahko se kyllä on, mutta ehkä johonkin työhön pystyy hyödyntämään. Perjantaina ja Lauantaina neuloin Novitan Tico Ticosta kaksi kangasta, valkoisen värjäsin oranssi-vihreä-puna-siniseksi ja farkun värisen(raitalankaa) värjäsin punaisella. Huomenna koulussa saan kerittyä ne. Varsinkin tuon monivärisen kerimistä ja käyttöä odotan innolla. Täytyykin muistaa kuvata se ennen kerimistä!
Mutta nyt suuntaan nukkumaan, huomenna alkaa pojilla koulu, nuoremmalla 1lk ja vanhemmalla 3 lk. Siinähän sitä ohjelmaa ennenkun menee itse kouluun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti