31.8.2011

voihan elo ja kuu

Neulomisen kannalta on ollut niin huono kuukausi, ettei toista. Ihan kokonaan saldoa ei vielä ole, mutta 500g-600g se tulee olemaan. KOKO KUUKAUDEN NEULOMUKSET!!!(Koulutöitä ei lasketa, ne kun tehdään koneella jne...)
Syytän kyllä koulua, iltaisin ei meinaa enää aikaa riittää neulomuksille(ja joulukin pukkaa päälle).  Äidin neuletakin valmistuminen menee kyllä huomiselle/perjantaille, ettei sitäkään saa tämän kuukauden miinuksiin... Yhet pienet lapaset ja sukat on punnitsematta ja joku jämälankapatalappukin vissiin. Taidampa samantien kaivella vaa' an ja punnita nuo. Läksytkin(housujen peruskaava henk. koht. mitoilla)pitäisi tehdä vielä tänään...

SNY: Sähkösauna löytyy, pari kertaa viikossa käydään saunassa :)

7 kommenttia:

 1. Ei aina ole pakko saada kaikkea aikaan nyt ja heti. Koulu on tärkeintä nyt, ja siinä sivussa sitten rentoudut neulomalla kun jaksat.

  VastaaPoista
 2. moi! Voi elämän kevät - sama vika täällä! Ei valmistuneita, ei mitään! Vaikken koulussa olekaan joka päivä! Mutta ensi viikolla nähdään.

  VastaaPoista
 3. Eihän sitä kaikkeen kerkeä. Mulle kylläkin 500g on paljon kuukaudessa, joskus kun ei saa 100g täyteen. Olenkin ihmetellyt miten toiset neulovat kuukaudessa kilokaupalla, multa se ei vaan onnistu vaikka kuinka kilkuttelisin.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän sinä varmasti paljon olet tehnyt kun koulutyöt tuohon päälle. Ja koulu, koti ja perhe vaatii kyllä osansa neulomisajasta. Itse huomasin etten jaksa enää iltaisin valvoa neulomassa niin pitkään kuin ennen kun herätyskello tuli mukaan kuvioihin.

  VastaaPoista
 5. Minustakin olet hyvin kerennyt neuloa kaikkien muiden menojen päälle. Mikä on muuten lempivuodenaikasi? Uteleepi sny.

  VastaaPoista
 6. lempivuodenaika... Hmm... omalla tavallaan tykkään kaikista vuodenajoista, ehkä vähiten talvesta(koska on niin kylmä).
  Ehkä kesä on se lemppari, jos on ihan pakko valita.

  VastaaPoista
 7. Kiitos vastauksesta. Uusia yllätyksiä suunnittelemaan hiippailee sny...

  VastaaPoista