4.1.2012

UWA #1 Valmis

Ihan hyvin on lähtenyt UWA-tempaus käyntiin omasta mielestäni. Aloitettuja on nyt kolme, Unisukka, Kaarrokeliivi ja Freesia- sukat.
Valmiiksi on ehtinyt Unisukka. Ihan yksinäinen, koska ajan saatossa toinen unisukkani hävisi, tein parin sille ja nyt se viimeinen alkuperäinen on tullut tiensä päähän, tulee pottuvarvas yöllä sukasta läpi kun nukkuu... Lankakin loppui, keksen matkan, mutta kyllä tämä sukka jalassa silti ihan hyviäkin unia näkee. Lankana oli Novita Isoveli color ja joku Kool Aid- kokeilu :D Unisukkaan meni lankaa 60gToinen UWA on Kaarrokeliivi likalle Novita Purosta (Kajastus). Se odottelee lisää lankaa, mutta on jo melkoisen pitkällä, kaarroke-osassa.

Kolmantena UWA:na aloitin tänään Freesia- sukat Neulomolaisten sukkakirjan ohjeella. Lankana tässä työssä Novita 7 veljestä.

Täytynee muutamat vauvantossutkin sisällyttää UWA-tempaukseen, muitakin töitä olis toki listalla. Katsotaan mitä viikonloppu tuo tullessaan, vanhimman pojan synttäreiden lisäksi.

Tässä vielä tuorein valmistunut koulutyö, Neulepaita TeeTee Pallaksesta


Takakappale on ihan yksivärinen sininen.


2 kommenttia:

  1. Minullakin on UWA työt lähteneet liikkeelle. Kaksi jo valmista, mutta vielä ovat bloggaamatta. Hauska seurata saako kaikki työt valmiiksi. Hyvännäköinen villapaita.

    VastaaPoista
  2. Hitsi miten komea tuosta paidasta tuli!!!
    Kun vertaa siihen, mitä kokeiluja näin sen alusta...
    Vallan tosi komea!!

    VastaaPoista