14.2.2013

Lankaa, lankaa, lisää lankaa... ja vähän sänkyhommia ;)

Eilen se saapui, odotettu tulaus Tapion kaupasta. Yhteen tilaustyöhön tilasin langat ja muutamiin sukkiin sekä vähän Novitan uutta Bambua kokeiluihin. Pitihän sitä muutama Kool Aidikin tilata, harmi ettei ollut sinisen eikä vihreän sävyjä. Niin ja tietty muutama poistolankakerä... Eli tälläinen läjä saapui eilen

 Ja nyt te tietty huomasitte kuvausalustana käyttämäni pussilakanan, saanen esitellä viime kesän aurinkovärjäyspäivän satoa, meillä on nyt uudet pussilakanat ja tyynyliinat :)
Etualalla olevat oranssinkirjavat on extra- tyynyliinat. jos oikein tarkkaan katsoo, voi pussilakanoista ja tyynyistä löytää niin koivun kuin suopursunkin ;)
Tässä pari kuvaa viime eksän aurinkovärjäyspäivästämme. Kuvissa on samat lakanat kuin yllä.

Olen mä saanut neulottuakin, parit sukat tein koneella ja vielä olis langat yksiin sukkiin. Lankana tässä Scoeller+Stahl mexico Cotton stretch, aivan ihana ja ohut lanka. Toimii normi käyttösukissa ja kesäsukissakin.
 
Neulomossa oli solmulanakkerävaihto, piti lähettää vaihtoparille 150g 7 veljestä tai samanpaksuista lankaa solmittuna lyhyempiin pätkiin. Mä sain omat keräni ja ne piti heti laittaa puikoille.
 

Tein sukistani vieläkin raitaisemmat neulomalla molemmista keristä vuorotellen 2 kerrosta kerrallaan. Näitä en vielä ole ehtinyt edes punnita, ihan uunituoreena siis kuvaan :D Langanpäät on sentään päätelty...

Salainen neuleystäväni muisti minua ystävänpäiväpaketilla, Suklaat olivat oikein maistuvia. Ja kyltin teksti niin oikeassa :) oikein hyvää ystävänpäivää minun omalle SNY:lleni <3

Ja Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille rakkaille lukijoilleni.

8 kommenttia:

  1. Samassa kaupassa minäkin juuri äsken asioin ja nyt vaan odottelen paketin saapumista :) Kauniit villasukat, niin iloiset ♥
    Oikein Hyvää Ystävänpäivää Sinulle ♥

    VastaaPoista
  2. Ihanan värikylläistä. Mukavaa Ystävänpäivää.

    VastaaPoista
  3. Hauskaa ystävänpäivää! Jos joskus haluat käydä Tapion kaupassa ihan paikan päällä, niin olet tervetullut yökylään n. 30 kilometrin päähän ko.paikasta :)

    VastaaPoista
  4. Silmiini osui Enkulin käsityöt-blogin sivupalkista sinun blogisi pieni kuva ja osa postauksesi tekstiä "Novitan uutta Bambua kokeiluihin" ja kiinnostuin.
    Löysin yllättäen eräästä citymatketista tätä lankaa ja hankin hieman sitä. En ole lainkaan kutoja, varsinkaan monipuolinen sellainen kuin sinä, mutta tykkään vain yksinkertaisesti tehdä näitä tiskirättejä. Kudon niitä myyjäisiin. Aikaisempi bambulanka(70% bambua 30% puuvillaa) hävisi markkinoilta.
    Mitenkähän tämä lanka sopii siivousliinoihin?? Haluaisin niin tietoa tästä! Mitä ajattelit tehdä tästä uudesta langasta? Olisin kiitollinen vihjeistä.
    Minulla ei ole omaa blogia, mutta palaan kyllä tänne sinun sivuillesi katsomaan, oletko jotain kirjoittanut.
    Parhain terveisin Kirsti Uudeltamaalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsti vierailusta blogissani.
      Tämä Novitan uus bambu- lanka on tän kevään uutuus, koostumukseltaan 50% bambu-viskoosi, 50% puuvilla.
      Kyllä tää mun mielestä sopii siivousliinoihin ihan hyvin, ïtse ajattelin tehdä jotain keväistä vauvan/lapsen neuletta koneella, myyntiin lähinnä.

      Poista
  5. Kiitos vastauksestasi BlueNun!
    Ensimmäinen ajatukseni tästä langasta oli myös, että pienelle lapselle tämä on ihanan kevyttä ja pehmeää materiaalia. Kaunis kiiltokin langassa on. Kumpa osaisin sellaisia kutoa.

    VastaaPoista
  6. Ihanan pirteät sukat! Ja jotta lankavarastosi ei pääsisi pienentymään niin luvassa saattaa olla siihen jotain täydennystä tulossa...:)
    T.Sny

    VastaaPoista