28.2.2013

Väriä, verkkolehteä ja lankaostoksia...

Onhan tänään ollut tapahtumarikas päivä neulenäkökulmasta...
Viimeaikoina on tullut vähän liikaakin hankittua lankoja, nyt siihen tulee stoppi. Novitan tarjouksen hyödynsin ja tilasin 1,1 kg lankaa. Lankoina Nalle kukkaketoa ja Luontopolkua sekä Huopanen Lampola Pikiä ja Liinua. Ja hetkeä aikaisemmin nuo Tapion kaupasta tilaamani langat... Nämä Novitan langat meni jo vaatehuoneesee eikä ehtineet kuvattavaksi, mutta muut lankaostokset pääsivät kuviinkin.

 
Värjäilyjä ajatellen piti hyödyntää Robbarin 2 kerää 7 Veikkaa/7.90e e. Ei niitä tullut kuin 2 kerää kotiin, luonnonvalkoista. Sekä tietty Kool Aideja lisää :)

Tilaushuiviin löysin ihanaa vironvillaa, en ole tuonväristä aiemmin nähnytkään, mutta taitaa siitä tulla yksi suosikeistani. Ja Vihreää Fortissima Socka Cotton Stretch- lankaa itselleni uusiin sukkiin. Tästä kerästä tulee 2 paria sukkia. Ja koneella :)

Ai niin, tuo mainitsemani verkkolehti... Eli tänään on ilmestynyt Tekstiiliteollisuuden verkkolehti. Siellä on 3 mun mallineuletta: Jasmin pusero nro 1, Iris pitsihuivi, nro 3 sekä Kastanja pusero, nro 7. Lehdessä oli myös suunnittelemani Lumme- verkkokassi, malli 11.

Ihkuneuleen ensimmäinen kappale on jotakuinkin valmis, ehkä se siitä vielä valmistuu...

1 kommentti:

  1. Kappas vain, minä juuri tänään tulostin sen Jasmin puseron ohjeen talteen, kun ajattelin sen tekeväni itselleni :) Se on minusta oikein käytännöllinen ja kaunis malli ♥

    VastaaPoista