19.4.2013

Viatonta kauneutta

Tänään sain Salaisen Ystävän paketin, mukavasti viikonlopuksi :) Paketti oli kaunis, Finnlayson-kuosinen postin paketti.
Ja mitä kaikkea ihanaa paketista kuoriutuikaan <3 :

Paketista löytyi: Kerä Novita TicoTico- lankaa, KoolAid- värejä, Kerä Novita Kotiväki-lankaa, Pyöröpuikot ja sukkapuikot kokoa 2,5, 3 pomputteluilmapalloa, Mansikkasuklaita, 3arkkia korttiaskartelutarroja, ristipistotyö ja pitsiliina sekä ohjeet kahteen neulottuun pitsiliinaan.
 
Mistä sitä sitten alkaisi ruotia näitä ihanuuksia? Suklaa on edelleen avaamaton, vaikka tuo on kyllä herkkua.
Nuo korttiaskartelutarrat on itselleni ihan uusi juttu, ja vähän vieraskin. Ehkä ne menee lapsien askartelukäyttöön. Tiedä vaikka itse kuitenkin innostuisin.
Ilmapallot odottavat vappua, lapset saa sitten jokainen oman pallon.
Ristipistoja olen joskus tehnyt, mutta se on jäänyt viimevuosina ihan kokonaan. Jos vaikka innostuisi uudelleen, kuka tietää...
Muutaman liinan olen joskus neulonut, ja ihailen suuresti isoja neulottuja pitsiliinoja. Kivannäköinen tuo toinen malli, se varmaan menee puikoille ajallaan. Ja ihana tuo neulomasi pitsiliina, se hakee vielä paikkaansa meidän kodisdsa.
TicoTico ja KoolAidit on luultavasti se, jotka pääsevät ensimmäisenä käyttön, ja kivoja värejä laitoit. Noita sinísen ja vihreän sävyjä itselläni on kaikkein vähiten.
 
Kiitos SNY <3

5 kommenttia:

 1. Kiva, jos tykkäsit! Minua itseäni noissa neulotuissa liinoissa kiehtoo se, että ohjeita pitää seurata tarkasti ja yksikin pieni virhe kostautuu jossain vaiheessa.....
  Aurinkoista päivää toivottaen Sny

  VastaaPoista
 2. Sny täällä huolestuneena emon viestistä kyselee ovatko lähettämäni paketit olleet mieluisia vai ovatko menneet aivan metsään...? Onko sinulla erityistoiveita viimeisen paketin suhteen?

  VastaaPoista
 3. Älä ollenkaan ole huolissassai, rakas SNY :) Paketit ovat olleet mieluisia, ihania ja runsaita ylläreitä.
  Paketit ei kaikilta osin ole ollut itselleni sitä tuttua ja turvallista, mutta niinhän se lienee tarkoituskin, että tutustutaan uusiin juttuihin. Itse ainakin olen avoimella mielellä mukana.
  Oikeastaan ei minulla mitään erityistoiveita ole viimeistä pakettia kohtaan :)

  Innolla odottelen yllättävää pakettiasi <3

  VastaaPoista