8.5.2013

paljastuksien aikaa

Eilen saapui salaisen ystävän toukokuun paketti, maltoin( ihme ja kumma) mieleni ja avasin paketin vasta tänään, kauppareissun jälkeen.
 
 Taas paketti oli jo ulkokuoreltaan aivan ihana <3

 
 Eikä sisältö kalpene yhtään ulkokuorelle.

Jalat ja Sukat teemaisesta paketista löytyi pannunalunen(ihana, tuli heti nappi mieleen), Vyyhti Taika- sukkalankaa, kerä Admiral R Druk- (sukka)lankaa, Desinger Socken- lehti, Krassin-ja auringonkukansiemeniä, Jalkahoitosetti(tossut, jalkavoide, hierontalaite), Suklaata (nautin kyllä suun kautta tämän), Kuvasta pois hyppäsi jalkavoide ja kynsilakka :)

Kiitos SNY ihanasta paketista, tuskin maltan odottaa että pääsen tutustumaan siihen oikein rauhassa!

Eikä vielä paljastusta SNY:n henkilöllisyydestä... Malttamaton odottaminen jatkuu!

6 kommenttia:

 1. Siis aivan hurjan, hurjan ihana paketti. Ihana väriloisto!

  VastaaPoista
 2. Voi, sinua todella hemmotellaan! Kirjaletko tossut joskus myöhemmin?

  VastaaPoista
 3. Tällä viikolla salaisuus paljastuu, kirje laitettu postiin tänään:)
  T. vielä Sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rakas Sny, paljastuskirje kera kortin ja jääpalamuotin saapui perille. Ja ravaa mitä, kortti on ottanut jalat alleen eikä ilmesty esille. Valitettavasti unohdin blogisi, jotene n voi siellä käydä ihailemassa töitäsi ja kiittämässä sinua! Kiitokset saapukoon näin Sinulle <3

   Poista
 4. Tänään sain sinulta toukokuun paljastuspaketin. Kiitos siitä, aivan ihana paketti! Heti piti tulla blogiisi tutustumaan sinuun tarkemmin. Täytyy lukea enemmä oikein ajan kanssa. Kiitos keväästä kanssasi! On ollut kiva tutustua minulle uusiin lankoihin. Fabelista sain tänään sukat valmiiksi. Eivät ole kyllä Dominosukat. Lankaa on vielä Dominosukkiinkin. Lupaan paneutua niihin kesällä.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista