14.10.2013

Pieni toivonkipinä...

on heräämässä, yhden pitsihuivin sain valmiiksi, nyt puikoille hyppäsi seuraava pitsihuivi.

Myös huppuhuivi on puikoilla, se näyttää ihan hyvältä valmistumisen suhteen. Sukkia on tullut puikoilta ja etenkin koneelta, mutta ne on ehtinyt eteenpäin ennenkuin olen kameran saanut esille.

Vähän on ollut mulla ongelmia blogin suhteen, etenkin noiden sivutekstien päivitys ei ole onnistunut. Onko muilla ollut samanmoisia ongelmia? Myös kuvien lataus on tökkinyt? Tämä onkin siltäosin vähän niinkuin testipäivitys (yhden kuvan jouktui lataamaan uudelleen, mutta latasi kyllä toisella yrityksellä) :)

 
Osallistuin taannoin Punos-Sidos-Silmukka- blogin kässäpussi- näyttelyyn. Yllä on minun kässäpussini 1980- luvun loppupuolelta. Edelleen ko. pussi on käytössä.
 
 

En muista, olenko esitellyt meidän enkelimme, Hilkan. Taannoin tein pukukilpailua varten Hilkalle enkelin siivet, virkaten. Tässä neiti (Wishinspring Guardian Angel) tyylikkäänä.

Tälläisiä tälläkertaa, yritän vielä päivitellä noita sivutekstejä...

3 kommenttia:

 1. Tuo enkeli on kyllä söpöyden huipentuma.

  VastaaPoista
 2. Kyllä, ongelmia löytyy. Olen myös yrittänyt noita sivupalkkeja päivitellä, pistää sinne tekstiä mutta eipä ole antanut. Ja nyt kun meittii niin onhan toi kuvien laataminenkin ollut aika työn takana aina. Yhden valovuoden saanut aina odottaa, jos on vain muutamaa kuvaa yrittänyt ladata.

  VastaaPoista
 3. Mulla kyllä kuvien lisääminen on onnistunut ihan kuin ennenkin, mutta tosiaan noihin sivulaatikoihin ei saa tekstiä enää muokattua, jos se laatikko on teksti-laatikko. Olen vaihtanut ne html/javascript -laatikoiksi, ja niitä voi päivittää. Niihinkin voi kuitenkin kirjoittaa ihan tavallista tekstiä.
  Ihana enkeli!

  VastaaPoista