18.11.2013

Terveisiä Tampereelta...

Varmasti malttamattomina odotatte kuvia ja kuulumisia tampereen messuilta. Tässähän niitä nyt on...

Kuvassa osa messureissun ostoksista. Kuvassa on sekä omat että Ystäväni ostokset, mutta kuvasta puuttuu kotimatkalla Porvoosta, TeeTeen myymälästä ostamat langat.

TeeTeen langoista messuilta ja Porvoosta kotiutui 2 vyyhtiä Mustaa Eleganttia sekä 2*4 kerää Pallasta. Violeteille Pallaksille on jo käyttötarkoituskin, To Do- listalla on pitsisukat likalle. Ohje TeeTeen verkkolehti 3/2013 nro 7, Vilja- Pitsisukat. Ne mallisukat on mun puikoilta lähtöisin ja Neiti ihastui ko. sukkiin jo mallisukkia neuloessani. Mallin on suunnitellut Outi Markkanen. Myös mustalle Elegantille on käyttötarkoitus, mutta siitä myöhemmin lisää ;)

Tässä kuvassa vasemmassa reunassa Hot Socks Spectra, näistä on tulossa säärystimet (ja jotain muuta mukavaa) meidän hilkka- koiran vakihoitajalle. Takana on katia bombayta, siitä tulee kesämekko neidille ja etualalla, oikealla, on pellavalankaa, niistä sitten jotain pientä ja kivaa kuten esim tiskirättejä.

Tässä kuvassa takaa pilkistää Sukkaplokit, kauan olen niistä haaveillut ja nyt repsahdin... Kaikki langat on Novita 7 veljestä Tweedin messuvärjäyseriä, Näitä ei kaupoista saa. Ja messuilta sai edullisesti. Sukkiinhan näitä tulee käytettyä. Nuo takaoikealla olevat tummemmanvihreät, kurkkusalaatti, langat ehkä yllättävänkin nopeasti. kaveri pyyteli, että tekisin hänelle sukat ja ne voisi olla hänen väriään. Ehkä yhdistettynä yksiväriseen :D

Lankahankintojen vastapainoksi on siirryttävä puikkojen pariin...

3 kommenttia:

  1. "Pikkusen " näkyy lankavarasto kasvaneen, mutta liikaahan sitä ei ole koskaan =)

    VastaaPoista
  2. Noi Novitan Tweedit näyttää tosi kivoilta. Harmittaa, että niitä ei ollut enää lauantaina tarjolla!

    VastaaPoista
  3. Oho, kyllä tarttui sulla mukaan paljon kivaa sieltä Tampereelta. Kiitoksia langoista, tänne tuli oikein mukava viimeinen paketti. <3 On ollut kiva mutta kiireinen syksy, vähän harmittaa etten ole itse ehtinyt juurikaan käsitöitä tekemään.

    VastaaPoista