17.1.2014

Voihan lisääntyneet langat...

Kovasti päätin, että tänävuonna en osta (paljoa) uusia lankoja... Vaan kuinka on käynyt, aiemman postauksen Puro Batikit tuli ostetta, ja sitten vähän muuta. Karvahattuakin varten tarvitsin uutta lankaa. Ja mies on pidemmän aikaa pyydellyt pipoa, nyt kun malli saatiin sovittua, tokihan siihen uutta lankaa piti ostaa.
Ja sitten tuli tilaus, eikä tietenkään oikeanväristä lankaa :)

Menneellä viikolla inventoin lankavarastoni ja kappas, reilu 4kg oli langat lisääntyneet laatikoissa... Kummallisia ovat.

UWA- töitä olen yrittänyt saada alkuun ja tänään, puolivahingossa, valmistuikin kaksi työtä miltei samaan aikaan. Keskimmäinen muksu tarvitsi kuiviin jalkoihin unisukat, joten sellaiset syntyi Puuvilla-Bambu sekoitteesta. Nämä langat on odottaneet laatikossa vuoroaan jo jonkinaikaa, vailla päämäärää. Laitoin langat jo myyntiinkin, ennenkuin tämä sukka- ajatus puhkesi... Tälläistä jälkeä syntyi
Lankana Cotton bamboo, puikot 3. Menekki 60g

Parit pienet Junasukat valmistui myös tänään, nämä on menossa Kymenlaakson Keskussairaalalle Junasukka 75v keräyksen mukana.


Lankana Kool Aid värjätty TeeTee Pallas ja Novita Wool, Puikot 2.75, menekki 42+37g
 
 
Puikoille on hypännyt myös karvahattu itselle, Lankana SandnesGarn Easy ja Drops Puddel. Malli on sama, kuin ennen joulua tekemässäni karvahatussa. Luonnonvalkeaa karvaa tähän omaani on tulossa. Täytynee sitä ihmisellä yksi pipokin olla...
 


Ja mitä olikaan puhetta siitä niistä lankojen lisääntymisestä, olen todistanut lankojen lisääntyvän laatikoissa. Kokonaissaldo näyttää tällähetkellä huimat 38550g... Pakko olis saada vähemmäksi :) Jouduin jo tekemään järjestelyjä, että sain kaikkien lankalaatikoiden kannet kiinni.

3 kommenttia:

 1. Minä olen huomannut, että langat ovat kuin hiiriä. Jos tyttö- ja poikalankoja säilyttää samassa paikassa, ne sikiävät hurjaa vauhtia. =D Muutakaan selitystä en keksi sille, että minullakin lankavarasto vaan kasvaa kasvamistaan =)

  VastaaPoista
 2. Upeita neleita. Mitenkähän ne langat lisääntyy minullakin. Ikuinen mysteerio.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Nättejä sukkia.
  Minä olin vähän samoilla linjoilla lankaostolakon suhteen, mutta sitten paikalliseen opistoon tuli värjäyskurssi. Nyt on sitten hankittu niin lankoja kuin väriaineitakin. Saa vain nähdä, toteutuuko tuo kurssi, sillä täällä nuo tuppaavat peruuntumaan paria päivää ennen h-hetkeä.

  VastaaPoista