16.3.2014

Kurkistuksia...

Salaisen ystävän paketti on saapunut :)

Suloinen koirakortti kurkisti ensimmäisenä, kun pakettia avasin.

 
Paketista paljastui (puikko)penaali, ristipisto-sydän kaulakoru, kaakaojuoma, Vicksejä (koira oli syönyt tikkarit, vaan nämä ei kelvanneet :D ), neulepussukka ja kolme kerää Novita Nalle Kukkaketo Kesäkimppu- lankaa :)
Kiitokset salaiselle ystävälle paketista. Vielä en ole kerennyt suuremmin tehdä tuttavuutta sisällön kanssa, mutta käyttöä varmasti on niin langoille kuin muillekin.
 
Eilen valmistui viimeinen UWA- työni, koskaan aikaisemmin en ole näin hyvissä ajoin saanut kaikkia valmiiksi. Haruni huivi siis valmistui, itselle siitä huivi piti tulla mutta nyt en ole ihan varma, kun en oikein tykkää värien asettumisesta. Olisin halunnut tuota violettia olevan enemmän.
 

 
Kyseessä siis Haruni- huivi, Lankana Vironvilla 8/2, Menekki 128g, Puikot KnitPro Cubics 5,0
Koko: 150*90cm, ohjeen mukaisesti tehtynä.
 
Seuraava, oma, huivi on jo miltei puikoilla, Wingspan- huivi vironvillasta. Itselleni tarvitsen käyttöhuivin, kun tässä joku aika sitten käyttöhuivini huopui pesussa. Se oli malliltaan Onerva ja vironvilla siinäkin lankana. Kyllä ko. huivi vielä käytettävän kokoinen on, mutta pinnaltaan huopunut. Ehkä siitä sitten tulee itselleni mieleinen käyttöhuivi tai sitten pitää tehdä uusi :D

7 kommenttia:

 1. Onpas hieno paketti, minkä olet saanut. Kortissa suloinen koiruliini.

  Todella kaunis huivi!

  VastaaPoista
 2. Pilkettä silmäkulmassa SNY:lläsi, kun on pakettia koonnut! Ehkä joku koiraystävä tykkäisi herkuista? Mahtava huivi!

  VastaaPoista
 3. Upea huivi! Kiva, että paketti oli löytänyt perille. Tosiaan joo, kävi niin, että olin ostanut pussillisen tikkareita, jotka unohtui pöydälle työpäivän ajaksi, kun en ollut vielä paketoinut pakettia. Koira oli mutustanut pussillisen tikkareita limaiseksi murukasaksi keittiön räsymatolle... Matto odottaa nyt kovasti pesua, koska puolet matosta on ihan limaista ja tahmeaa murua. Kurkkupastillit sai ihme kyllä olla rauhassa. :D Terkuin Sny

  VastaaPoista
 4. Hieno paketti ja upea huivi :-)

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi. Pitääpä pitää tuo malli mielessä, jospa joskun uskallan yrittään.

  VastaaPoista