6.4.2014

Jämiä ja tuliteriä

hih, niinkuin useimmat arvasikin, aprillipilaa oli langoista luopuminen. Luopumisen vastakohtahan on uuden hankkiminen, tämä lankavuori tuli hankittua viikko sitten lauantaina, paitsi nuo kaksi puuvilla(huivi)lankaa muutti meille maanantaina.

Lähikuvassa Puuvilla(huivi)langat, aivan ihanaa. Onerva- huivi niistä on jo puikoilla,

Rahinpäällinen Novita 7 Veljeksen ja Novita Jussin jämistä, 3.5 nro:n virkkuukoukku ja materiaalia kului 632g. yhdistetty kiinteitä silmukoita virkkaamalla. Takimmaisen rahinpäällisen olen tehnyt aiemmin.

 

Yhdet nalle- jämistä neulotut sukat valmistui myös tänään, kuvaa niistä ei ole.
Sukkapuikoilla oli tyhjyyttä ja tulevalla viikolla on useampikin helppoa neulomista vaativa tilaisuus, joten illansuussa aloitin Olga-sukat omalla mallilla Stepistä, tästä väristä
 
Olkaa huoletta, rakkaat lukijat, lankoja ei ole tarjolla, neulominen (ja virkkaaminenkin) jatkuu, jo huomenna. Nyt kutsuu nukkumatti :)

3 kommenttia:

  1. Ihanaa lankaherkkua siellä ja paljon. Upeita nuo rahinpäällykset.

    VastaaPoista
  2. Ihania,ihania lankoja! Mä ensin edellistä postausta lukiessa menin halpaan. Kauhistuin,että mikä kuolemantauti on tullut,kun elämäntilanteesi muuttunut ja langoista luovut. Juu,kyllä langoista luopuminen on lopun edellä... Sitten luin toisten komentteja,että aah,aprillipila ja että nytkö aprillipäivä:D Kauniit rahit sulla. Hyvän näköisiä noin iloisissa väreissä.

    VastaaPoista
  3. Ihania lankoja ja hih, mainio aprillipila ;)

    VastaaPoista