28.7.2014

Sukkakausi avattu

Pitihän se tuoreeltaan saada Novitan Syksyn uutuuslangat/ värit puikoille. Kerästä Novita 7 veljestä Viidakko- lankaa tuli yhdet matalavartiset sukat. Sitten loppukerä pääsi värikylpyyn ja muotoutui toisiksi matalavartisiksi sukiksi mustan 7 Veikan kanssa

Lanka Novita 7 Veljestä Viidakko, puikot 3 ja 3,5. Menekki 80g /sukkapari

Pitsihuivikin valmistui viikonloppuna, vähän loppui lanka kesken, muttei (mielestäni) haittaa ollenkaan. Tämä huivi halusi päästä puikoille ja odottaa nyt kohtaloaan.


Puikot Knit Pro Cubics 5,0 , Menekki 170g Vironvillaa 8/2

Pitkän odottelut päätteeksi käsittelyyn pääsi taas torkkupeitto. Tuo kaverin joululahja (jollekin joululle). Vähän suunnittelua sen suhteen ja muutama tilkkukin tuli tehtyä, enää 7 tilkkua puuttuu sekä kiinnitys ja reunus.

Tässä jonkinmoista kuvaa tablettiliinasta, ensimmäinen liina on reunusta vaille valmis ja toinen alkutekijöissään. Ehkä jonainpäivänä ;)Jotain isompaakin on ehkä päätymässä puikoille, suunnitteluasteella vielä.

Aurinko on muistanut helliä viimeaikoina, toivottavasti jatkuukin kesä kesän veroisena, itse en suuremmin sateista perusta. Luonto kylläkin kaipailisi jo sadettakin. Josko vaikka yöaikaan?

3 kommenttia:

  1. Oi mten upeita neuleita. Kivoja nuo sukat.

    VastaaPoista
  2. värikylvyn ansiosta tuli aivan ihanan näköistä tuosta viidakkolangasta! :)

    VastaaPoista
  3. Millä määrällä silmukoita teit tuolla 7 veikan viidakko-langalla sukat? Ja mistä kohti lankaa aloitit työn? Itsellä ei tule ollenkaan raidat nuin siististi mitä sinulla esimeriksi, vaan musta tulee muutamana "lönttinä"'työhön..

    VastaaPoista