13.11.2014

Salaisen Nostalgista vai Nostalgisen Salaista?

Tänään saapui salaisen ystävän Marraskuun paketti. Paketin kääre oli varsin nostalginen, ihana teippi toi mieleeni vanhan kunnon DYNO- koneen kirjoitukset :D


Marraskuussa teemana oli jouluun valmistautuminen makuineen ja tuoksuineen. Tätähän se tarkoittikin ;)

 
Paketin aukaistuani sieltä paljastui jos jonkinnäköisiä ihanuuksia. Pipariohje sekä mausteita. Myös koira- aiheinen piparimuotti. 4 kerää Tresko- sukkalankaa. Itselleni ihan uusi tuttavuus tämä lanka. Lisäksi 2 kerää Galaxy- lankaa, uusi tuttavuus tämäkin. Sny:ni oli neulonut ihanat saappaanvarret. näille varmasti löytyy käyttöä. Mukana oli myös sanoja/lauseita tarroina ja korttiVähän vielä täytyy hehkuttaa uutta neulekirjaa. Oletteko jo ehtineet tutustua kirjaan "Synkät kuteet" ? Monta upeaa neulemallia niin naisille miehille vauvoille kuin hauvoillekin :) Kannattaa tutustua!

 

5 kommenttia:

  1. Hih, pakkausvaiheessa vasta huomasin tuon piparilaatikon. Sattui kyllä sopivasti :) Toivottavasti langat on mieluisia, Galaxysta ainakin saa oivan blingbling-huivin :)

    -sny46

    VastaaPoista
  2. Tuliko aiempi kommenttini perille ollenkaan..? Noh, hyvä siis että paketti löysi perille :) Huvitti itseäkin tuo laatikon alkuperä, sopi hyvin teemaan. Toivottavasti uudet langat on mieluisia, Galaxysta ainakin saa kivan blingbling-huivin :)

    -sny46

    VastaaPoista