29.2.2016

Veljekset tunturissa...

Blogin päivittäminen on ollut viimeaikoina prioriteettilistan häntäpäässä, ja sen kyllä huomaa. Yritän jatkossa olla ahkerampi. Neulottua on kyllä tullut kaikenlaista jo tämän alkuvuoenkin aikana. Lähdin myös mukaan Kevään 2016 SNY- kierrokselle.

Viimeaikoina on tullut neulottua kaikenlaista, mutta aloitetaan kuvagalleria SNY:n kortilla.

 
 Kiitokset kortista, sinä Salainen ystäväni ;)

TeeTee Salla yhdistyi Novitan Seiskaveikan kanssa ja yhdessä nuo langat muotoutuivat sukiksi. Samaan perheeseen menivät molemmat sukkaparit, tykkään että on riittävän samanlaiset ollakseen erilaiset :) Vai mitä tuumitte?Itselle töihin tein tossut hahtuvasta. Kuvissa toinen tossu on käynyt jo kylvyssä ja toinen odottelee vuoroaan. Pitihän sitä ensin testata miten hyvin tossu huopuu... Melkoinen kokoero, mitään mittoja en valitettavasti ottanut.


Puikoilla on tällähetkellä mallineule, se vie tiiviisti kaiken neulomisajan vielä pari viikkoa. Sitten on taas tulossa jos vaikka mitä... Yks huppari, sukkia, tunika... Joku huivikin olis kiva taas tehdä... Ja mitähän Salainen Ystäväni keksiikään mun päänmenoksi ;)

 

5 kommenttia:

 1. Kivoja käsitöitä olet tehnyt. Nuo huovutustyöt ovat mukavia.

  VastaaPoista
 2. nätti kortti ja kivoja käsitöitä!

  VastaaPoista
 3. Kivalla kortilla on mukava polkaista kevään kierros käyntiin. Kiva nähdä tossu ennen ja jälkeen. Toivon sinulle antoisaa SNY- kevättä!

  VastaaPoista
 4. Ihana nallekortti ja tosi kivat raitasukat, jotenkin perinteiset, mutta silti tyylikkäät. Kivaa SNY-kierrosta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti:) Ja nuo sukat on tosi nättejä. Raidat rulettaa aina:)
  Mukavaa Sny-kierrosta sinulle!

  VastaaPoista