20.4.2016

Taikaa ilmassa

Tänään kävin noutamassa Salaisen ystävän taikapallo- paketinToisen lankakerän SNY oli kerinyt palloksi ja toinen oli mukana kokonaisena. Kortissa SNY:ni kehoitti ottamaan kupin kahvia ja aloittamaan pallon avaamisen. Pallo tuli kyllä avatuksi ilman kahvia, sitä kun en ole ikänäni oppinut juomaan...


Pallosta paljastui Kasvonaamio, kaksi Capuccino- kahvia, Marseille-saippua, suklaalevy ja jääkaappimagneetti. Ystäväni oli tehnyt myös pannan minulle, se tosin lähti jo junnuneulojan käyttöön. Ei ollut äidillä kahta sanaa sanottavana :)

Kiitokset Salainen ystäväni. Suklaalevy on jo miltei tuhottu, kasvonaamion ajattelin käyttää lauantaina saunan yhteydessä. Langat pääsivät kavereiden seuraan odottamaan kohtaloaan (ja kaunista päivää). Magneetti pääsi myös paikalleen, kahvit ja saippua odottavat vielä kohtaloaan :)

Neulerintamalla puikot suihkii kiireisinä, liivi on viittä vaille valmis, hupparista on etukappale menossa ja pari muutakin työtä on tyrkyllä puikoille... Ei siis muuta kuin nauttimaan kevään tuoksua ja neulomaan. Koskakohan ulkoneulomiskausi avautuu tänävuonna?

2 kommenttia:

  1. kauniin värisiä lankakeriä. Se on kyllä, että paketin sisältö saattaa lähteä toisiin käsiin ja äidillä ei ole asiaan sanomista :D

    VastaaPoista
  2. Hämmästyttävää miten paljon mahtuu pieneen palleroon;)

    VastaaPoista