20.9.2016

Kiire postiin...

Tänään sain tekstiviesti- ilmoituksen saapuneesta paketista. Ja kuinka sattuikaan vapaapäivä, joten vartti ilmoituksesta li jo paketti käsissäni...
Maltoin sentään kotiin asti ennen kuin avasin paketin. Teippiä piti toki repiä jo ennen kuin ehdin sisälle :)
Ihana paketti sieltä avautuikin. Kiitokset SNY

Sain Regia Silk- lakaa (on ihan uusi tuttavuus minulle, ajatukset rupesi jo raksuttamaan mitä tästä saisi aikaan ja minkä langan kanssa yhdistäisi. Sain myös tuttua vironvillaa niin ihanasti violetin erisävyissä (väri tosin oli ihan uusi tuttavuus minulle). Paketissa oli myös Escalator- kämmekkäät. Näiden malli on itselleni ihan uusi, mutta sai jo sormet syyhyämään ja ajatukset laukkaamaan... Kohta on pakko mennä lankavarastolle ihan kunnolla penkomaan. Paketissa oli myös kynttilä, teetä ja herkkuja sekä kaksi- että nelijalkaisille. Kaikki tekivät kauppansa. Nelijalkaisille annoin omat tikut niin, että avasin vähän ja annoin koiran ottaa oman. ja kuinkas kävikään, kun olin ottamassa omaa suklaapatukkaa... Spanielimme ajatteli että myös tämä patukka olisi hänelle ja saisi samalla tavalla. Nopea oppimaan siis... Onneksi (sekä minun että hänen) koira ei saanut suklaata suuhunsa.

Kirjeessä vinkkasit, että Revontuli- huivi on mielihuivisi vironvillasta. Teemaan sopivasti jätit ohjeen tulostamatta, ja hyvä niin. Muutaman Revontulen(kin) olen tehnyt vuosien saatossa ja ohjeita taitaa olla kansiossa muutamakin.

Neulerintamalla mallineule on vallannut puikot totaalisesti. Monta muuta työtä olisi tulossa puikoille tai ainakin ajatuksissa... Mutta tärkeimmät ensin!2 kommenttia:

  1. Kiva, että paketti oli mieluinen :) Jään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä Regian Silkistä syntyy ja millaisia ideoita kämmekkäät ovat herättäneet.

    Koirat ovat kyllä niin nopeita oppimaan. Onneksi ehdit pelastaa suklaan, se kun ei oikein taida olla koiralle sopivaa.

    T.SNYsi 7

    VastaaPoista