19.3.2017

Sisustusta ja taikapalloilua!

Aloitetaan siitä taikapalloilusta. Eilen kävin hakemassa salaisen ystäväni paketin. En tokikaan malttanut olla avaamatta pakettia heti autossa.

Lähemmin tarkastelin pakettia vasta kotona.

 Paketista paljastui kerä villalankaa (violetti), herkkuja sekä itselle että koirille (tytöt tykkäsi ;) ), Kaksi ohjetta sukkiin sekä taikapallo, josta paljastui :

Puikkokotelo, silmukoiden pitimet, silmukkamerkkejä, puikonpäitä, mittanauha, kerroslaskija, kool aid- mehuväri, rairuohon siemeniä (kiitos) ja hans made- merkkejä. Kaikki tämä oli piilotettu Regian Desing Line- langan sisälle.

Kiitokset ystäväni tästä ihanasta ja runsaasta paketista. Oli kiva kun olit aloittanut pallon tekemisen kerän päältä, sain sen purettua hyvin kerijälaitetta apuna käyttäen ja suoraan kauniiksi (hyvin muotonsa pitäväksi) keräksi.

Ja sitten sitä sisustusta... Muutamia viikkoja sitten kävin työasioissa Eurokankaassa ja näin "ihan pakko saada"- kankaan. Ensin toki piti hyväksyttää kangas miehellä ja kun lupa tuli niin eihän mitään ollut enää esteenä. Viikolla kävin ostamassa hyvän määrän kangasta, perjantaina sitten ompelin verhot ja askartelin sängynpäädyn (lastulevy pohjalla, siihen pari krs vanua ja kangas, a´vot ja hyvä tuli).
 


Ja tykkään....

Neulerintamalle kuuluu kaaosta, töitä on kesken varmaan enemmän kuin koskaan. Itselleni hihatinta olen koittanut aloitella, vaan en millään löydä mieleistä lankaa, Nyt on kokeilussa Opalin Fresh & Juisy. Ihan varma en vielä ole, onko tämä toimiva lanka vai ei... Kokeillaan, kokeillaan...
Muutama muukin työ on kesken, pari villatakkia, sukat, ja tietty joulun ohittaneet...

2 kommenttia:

  1. aivan ihana paketti.

    Upeat verhot ja sängynpääty. Me tuunattiin sängynpääty meidän vanhasta keittiön pöydästä, kun hankittiin uusi keittiön pöytä :).

    VastaaPoista
  2. Huh! Paketti onkin perillä. Miksihän ei aiemmin bblogissasi näkynyt päivitystä. Huolissani jo emollekkin viestitin. Kaikki hyvin siis. :)
    Seuraava jo suunnitteilla.

    VastaaPoista