7.2.2018

Lumenlämmintä


Melkein ikuisuusprojektiksi muodostunut torkkupeitto äidilleni valmistui viime viikonloppuna. Nämä on näitä " ei sillä mikään kiire ole"- töitä. Tiedättehän, kun joku pyytää tekemään jotain ja toteaa, ettei mitään kiirettä... Kauniissa auringonpaisteessa maanantaina sain kuvattuakin peiton. 
Lankana Aade lönnin vironvilla, 8/2 vahvuus, Domino- tekniikalla kulmasta kulmaan. langanmenekki yhteensä 908g. Puikot mulla oli Knit Pro Cubiks 5.0
Tämä lähtee tänään postiin kohti äitiä, ei vielä tiedä että peitto on valmistunut :D

Yllärinä on tämä käsilaukkukin, ystävälle. Luotan, ettei hänkään blogiini kurki... Tämäkin on miltei ikuisuusprojekti, mutta valmistui kuitenkin...

Lankana Sirdar Cotton DK, koukku 3,5 ja 4. Langanmenekki n. 230g. Pohja on musta ja sisällä on puuvillakankainen vuori.

Ompelukonekin on laulanut viime päivinä, käsityöpusseja on valmistunut melkoinen läjä, joten ylimääräiset joutaa uusiin koteihin. Hinta 17e (sis postituksen). Tässä valikoimaa!
Kassiin mahtuu hyvin 2 lankakerää ja ohjeet. Koko n. 30*30. Sisällä vuorissa on tasku pikkutavaroille sekä kapea, syvempi tasku puikoille.


Jätä kommenttiin varaus tai laita sähköpostia sini.perakyla@pp.inet.fi Näitä saa myös tilattua mieleisellä kuosilla. Ja lisää on tulossa, kunhan ehdin ommella. Tässä kuvaa uusista kankaista:
Mikä olisi sinun valintasi?1 kommentti:

  1. Hauskoja nuo pussit. Harkitsen koneen esiin kaivamista ;)
    Tuollainen "ei kiirettä" on vaarallinen. Minulla jää usein aloittamattakin, kun edelle tuppaa muka kiireellisempiä.

    VastaaPoista