17.1.2011

Pikakuulumisia ja uutuuksia Novitalta

Sinne se esikoinen lähti kouluun Jussi-tamineissaan :)
Eilen kävin pyörähtämässä Korialla, Novitan tehtaanmyymälässä hipelöitsemässä uutuuslankoja ja -värejä. Kivoja olivat niin 7 Veljeksen uudet värit kuin Nallen Päivänkakkarakin. Mahdollisesti joko tuosta Päivänkakkarasta tai jostain 7 Veljeksestä tulee sukat itselle. Ja Puro Batikin uudet sävyt <3 Kovasti syyhyttäis tehdä itselle niistä vaikka ja mitä. Kivoja olivat myös "villa"Puron uudet värit. Syksy 2010 väreihin en päässyt ollenkaan mukaan, syksy 2009 Puroista tein useammankin työn itselle, neidille, äidilleni sekä pukinkonttiin.
Kide- lanka sai neidin suosion, harmi ettei vaaleanpunaista ollut hyllyssä, tai sitten ihan hyvä niin :) ja Simo tykästyi vanhaan siniseen Puro Baatikkiin. Pussilankoina oli Ilonaa (joka on sukupuolenvaihdoksen tehnyt Tuomas-lanka) Ja mikä tärkeintä, kiersin koko lankakaupan ostamatta yhtään kerää :)
Nyt pitäis löytää jostain into siivoamiseen...Kuinka se onkin niin vaikeaa tälläi vapaapäivänä. Lakanat on kyllä jo otettu pois sängyistä, osaan laitettu puhtaat takaisinkin. On mulla onneksi apuvoimia, Suvi pitää vapaapäivänä tänään :D
Kuva talvisesta Ilomantsista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti