19.1.2011

Plussaa, plussaa lisää plussaa

Ja minä kun niin vakaasti päätin, että tänä vuonna kulutan lankaa enempi kuin hankin. Vaan kuinkas siinä sitten kävikään. Kummitädille pitää tehdä synttärilahjaksi huivi, joten siihen oli pakko ostaa 3 kerää Puro Batikkia (täytyyhän sitä lankaa olla reilusti, ettei lopu kesken :D )
Huivi on kyllä jo puikoilla, mallina Neulelehti Ullasta Lehmus . Kiva malli, peruskuvio on helppo sisäistää eikä siinä ole montaa kerrosta(12krs). Nopea myös neuloa Puro batikista, tosin vähän olen vielä kahden vaiheilla, että onko tuo Batik sitten kuitenkaan se paras lanka tähän ohjeeseen, kun tulee vaakaraitoja. Mutta valmiiksi meinaan huivin neuloa, kyllä sitä sitten jonkin sijoituskohteen sille tekee tai purkuun.
Ja lisää lankoja siunaantui, kun kaveri pyysi tekemään piiiitkät villasukat, toi langat ja totesi, että saat pitää loput, joten plussaahan sekin on. Yhtä väriä lukuunottamatta kaikkia muita 7 Veljeksen värejä olis löytynyt itseltä varastosta ihan tarpeeksi. Mutta en voi väittää, etteikö olisi herkullinen kassi lankoja, vai mitä olette mieltä?

1 kommentti: