31.5.2011

Himppunen hehkutusta

Sain tänään aamupäivällä puhelun, jossa kerrottiin minun pääsevän koulutukseen, mikäli otan opiskelupaikan vastaan. Ja tadaa... Minusta tulee Neulekisälli! Elokuussa alkaa neulekisällin ammattitutkintoon valmistava koulutus

"Vaatetusalan ammattitutkinto, neulekisälli

Seuraavan koulutuksen ajankohta ja paikka: 8.8.2011 - 31.5.2012, Haminan toimipiste.
Neulekisälli osaa suunnitella, valmistaa ja viimeistellä erilaisia neulevaatteita ja asusteita. Hän hallitsee neulemateriaalit, neuleiden kaavoituksen, neulosten ja yksityiskohtien suunnittelun sekä valmistusprosessin. Neulealan ammattilainen työskentelee pääasiassa itsenäisenä ammatinharjoittajana mm. verkoistoitumalla muiden alan yrittäjien kanssa, tomimalla alihankkijana, mallineulesuunnittelijana tai valmistajana.
Valmistava koulutus koostuu seuraavista tutkinnon osista: vaatetusalan yhteinen ammattitaito, neuleenvalmistajakisällin pakollinen osa (neuletuotteen tekninen suunnittelu, neulosten suunnittelu, muodon hallinta, tuotannon suunnittelu, valmistaminen ja viimeistely) ja erityistekniikat vaatetuksessa."
Lähde

Ihanko vähän olen innoissani. Tuosta kuolutuksesta kuulin muutama vuosi sitten puskaradion kautta, silloin tosin alkamisajankohta ei ollut selvillä. Ja nyt keväällä näin pienen ilmoituksen Moda-lehdessä. Sopivasti työtkin loppui maaliskuussa, kesä nyt menee kotona lasten kanssa lomaillessa ja elokuussa kohti uusia haasteita.
Ja nyt kohti unimaata...
Auringonlaskutunnelmia Ilomantsista pääsiäisenä 2011

Vastaan kommentteihinne näin, kun bloggeri ei suostu toimimmaan mun kanssa noissa kommenteissa: Eli tuo koulutus on jatkoa nykyiselle koulutukselleni ja vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoiselta.

7 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Kuullostaa mukavalta koulutukselta:)

  VastaaPoista
 2. Onnea uusille poluille! Tuohan kuulostaa todella kivalta alalta.

  VastaaPoista
 3. Ei tainnut viesti onnistua bloggerin kautta

  IHANAA; ONNEA JA HALAUKSIA

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon! Kuullostaa todella mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 5. voi, Onnea neulekisälli opinnoille!

  VastaaPoista
 6. Loistavaa! Menestystä opinnoille.

  VastaaPoista
 7. Sinä olet tainnut nyt löytää ihan oikean ammatin itsellesi. Onnea opiskeluun toivottaa Vilhon perhe.

  VastaaPoista