4.6.2011

Lankamatkan kuulumiset ja nähtävät

Helatorstaiaamuna kello herätti ennen kukonlaulua täälläkin eli 4.30. Koiran lenkityksen ja aamupalaeväiden teon jälkeen Tiina-Mumman kyytiin ja kohti Helsinkiä. Mellunmäkeen jätettiin auto, siitä elämäni ensimmäisen kerran metroon ja Ruoholahteen. Ruoholahdesta suuntasimme taksilla Satamaan. Taksijonossa meidän takana oli pariskunta, suuntana myöskin satama. Tiina totesi, että mahdutaanhan me samaan taksiin, jos suunta on sama. Tämä herrasmies totesi sen sopivan ja maksavan taksimatkan :) Jäipähän rahaa enemmän lankoihin...
Satamassa löydettiin helposti matkaemomme Virpi, saatiin liput ja jotakuinkin suoraan päästiin laivaan. neuvotteluhoune oli kieltämättä sisustuksen tarpeessa. Itselleni varasin ensimmäisenä nurkkapaikan. Vähitellen koko porukka kasaantui neukkariin ja laivan lähtiessä kaikki 40 oli paikalla.
Oli vauvannuttu ja -sukkakeräystä ja arvontaa sen tiimoilta sekä ylläriarvontaa mukanaolleiden kesken. Itseäni arpaonni suosi lankakerällä, siitä kuvaa lankasaaliin kanssa.
Laivalta suunnattiin tilataksilla Karnaluksiin, 10 hengen taksimatka kustansi 15e, varsin kohtuullista mun mielestä.
Olihan siellä lankaa, lankaa ja lankaa unohtamatta puikkoja ja muita tarvikkeita.

karnaluksista suunnattiin Viru-keskukseen syömään. Ruuan jälkeen hetki pyörittiin Viru-keskiksessa, käytiin Kaubamajan vauvojen osastolla ja neidin nukke sai nämä ihanat sukat, joita en voinut vastustaa...

Neiti ilmoitti haluavansa tähän kauppaan :) Ja olihan siellä hello kitty- kavereineen...
Kävimme vielä alakerran kaupassa ostamassa juomista, croisantteja ja suklaata :) Seuraava suuntamme oli Sadamarket ja vironvillat. Niitä löytyikin kilon verran.
Kuvasta puuttuu kiekko hahtuvaa...
Sada marketista olikin vain muutama askel terminaaliin ja laivaan. Kohtalaisen väsyneet oli jalat ja muukin roppa, mutta mieli sitäkin virkeämpi ja nauru raikasi neukkarissa myös takasin tullessa. Onnekseni otin varalankaa matkatyötä varten, nimittäin matkatyön, aikuisten villasukat, sain valmiiksi paluumatkalla. Tai niin valmiiksi kun ne voin saada, lanka loppui kavennuksissa. Vähän tuli väärällä värillä toisen sukan kärkikavennukset, mutta lämmintä lankaa varmasti. Tässä kaikki mitä neuloin matkan aikana, aloituksen noihin Polkka-sukkiin tein kotona, mutta muuten matkalla niin autoissa, metrossa, laivassa kuin taksissakin. Tallinnassa en sentään neuletta kuljettanut mukana.
Polkka-sukissa on mun uudet bling bling-puikot, muoviset joissa on glitteriä sisällä... Aivan ihanat :) Tässä kuvassa muut tarvikkeet, jotka hankin.
Ja tässä kuvassa koko saaliini, 3060g tuli lisää neulottavaa ja virkattavaa.
Jotakuinkin kaikille langoille on käyttötarkoitus, aikataululla joskus :D

Vastaukset kommentteihinne:
Lila: Mä varasin sen nurkkapauikan, ikkunanvieressä. Ja kompuroin jokakerta ohimennessäni :)

4 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia teit:) Minulle ei enää riittänyt tuota punaista vironvillaa Sadamarketin villakaupassa, kaikki oli mynnyt ennenkuin sinne pääsin.
  Matka oli hauska kyllä ja nauru raikasi:) Missäs päin sinä istuitkaan kokoustilassa? Meni esittelyssä ohi sinun nimimerkkisi, harmi kyllä!

  VastaaPoista
 2. kivoja ostoksia. Olet ollut ihan minun kodin nurkilla, asun ihan Mellunmäen metroaseman vieressä. Jos näin naisen joka neuloi metrossa se saattoi olla minä :)

  VastaaPoista
 3. Kiva reissu teillä näyttää olleen. Sinulla on aika monta projektia jonossa, ilmeisesti!

  VastaaPoista
 4. Varmasti kiva tuollainen reissu. Kivoja ostoksiakin olet tehnyt.

  VastaaPoista