19.8.2012

Niin kuin moni muukin...

Niin, edellisen postauksen Skew-sukat on jääneet kesken, odottelevat uutta intoa. Hieman muokkaan mallia paremmin omaan jalkaan istuvaksi. Ja kuitenkin haluan toisen langan, siis lankakauppaankin olisi suunnattava. Eli niinkuin moni muukin projekti, tämäkin on telakalla nyt hetken tai kaksi.

Niinkuin moni muukin, lähdin mukaan Syksyn Salainen Neuleystävä- kierrokseen ja olen jo saanut omalta SNY:ltäni nettikortin sekä lähettänyt omalle ystävälleni... Mukavaa ja yllätyksellistä syksyä on luvassa.

Keskimmäinen lapseni, Simo 8v, neuloi itselleen kaulahuivin. Huivi on aloitettu jo keväällä, mutta tänään se vihdoin tuli valmiiksi. Kuvassa ylpeä poika huivinsa kera.

Huivi on ainaoikein neulosta, välill äisompia ja välillä pienempiä silmukoita :D Mukana myös kavennuksia ja lisäyksiä... Lankana paksu Tip top Tå, puikot tais olla kokoa 8. Pojan harmiksi muoviset pitkät puikot (eikä bambut).

Itse sain viikonlopun aikana neulottua muutaman mallineuleen ja pääteltyä jokusen parin sukkia. Ne menevät kaverin ompelimoon myyntiin ja voi niitä sähköpostillakin tiedustella. Yht. tiedot tuolta Unelmiesi Neuleet- sivustolta.1 kommentti:

  1. Hieno on Simon huivi, on syytäkin olla ylpeänä!!!
    terveisiä täältä lounaan puolelta!

    VastaaPoista