13.8.2012

Pala kakkua...

Ettei elämä liian tylsäksi kävisi, aloitin tänään Skew sukat. Ja ettei kävisi liian helpoksi, ohjeesta poiketen lankana on Novitan 7 Veikka Polkka, joten laskemista on luvassa... Apuna mulla on myös Will Read 4 Yarn blogista... Menossa on nyt "jalkaterä"- vaihe. Vielä haluaisin jostain muusta, tai itse koolatusta, langasta nuo sukat, Raita- lanka tomisi paremmin kuin Polkka, muttei just sattunut olemaan mitään raitaa jemmassa... Omia koolauksia oli ainoastaan TeeTeen pallaksesta, niistä ei ollut apua tähän.

Niin ja olihan mulla muutakin hehkutettavaa, ostin joku aika sitten Knit Pron:n ruusupuiset?sukkapuikot kokoa 3. Aivan ihanat, nyt on vaan hinku saada koko sarja... milläs sitä sitten perustelet, että minä välttämättä tarvitsen nämä puikot kun samankokoisia on kaapissa sekä bambuisina että metallisina...
Sukkiahan noilla on tullut tikuteltua ja niitä meinaan tikutella edelleenkin. Tarviis tuonne unelmien neuleisiin tehdä jo vähän joulujuttusiakin, joten eiköhän sitä muutakin tikuteltavaa keksi. Yks juttu on kyllä jo suunnitteilla! Kuvaa myyntikappaleista saapuu ajallaan, varmaan joskus lokakuun lopulla. Ei kai sitä joulua kukaan kaipaa ennen lokakuun loppua?

Kuvia ei kyllä nytkään ole mistään, ei vaan ole tullut oikein valmista. ne sukatkin, mitä olen neulonut on vielä päättelyä vaille.


3 kommenttia:

 1. heips, vai sukkia siellä tehdään! Sulla tais koittaa tänään jo syys kun koululaiset kirmaisivat kouluihinsa, eiks vaan? Mukavaa syyslukukautta - nautihan vielä auringosta kun sitä on edelleen tarjolla! terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkia joo, vähitellen tarvii kaivaa punaiset langat esiin, joulukin on ihan kohta...

   Poista
 2. Onpa kiva sukkamalli. Nuo sukat on varmasti kiva neuloa.

  VastaaPoista