25.10.2012

Kirppislöytöjä

Pakko blogata ja hehkuttaa mielestäni loistavia kirppislöytöjä tältä päivältä. Kuvaamatta jäi 1,2kg postimerkkejä isälleni. Niistä en sen enempää ymmärrä, mutta isäni kerää postimerkkejä ja ymmärtää niiden päälle. Tietenkin piti kirpparilla soittaa iskälle ja kysyä että onko tarpeellinen ostos. Äkkiä kun katsoin, niin mukana oli 4.60e arvosta leimaamattomia nykyaikaisia merkkejä, joten ne menee omaan käyttöön :)
Kuvaamatta jäi, kameran akun tyhjenemisen johdosta, myös KnitPron Cubik- puikot, ne neliskanttiset kokoa 3,5... ja hintaa oli 1e!!! En voinut jättää ottamatta!
Kuvaan pääsi mun keräilykohteeni, Ikean "aalto"-maljakko. Löysin myös pienemmän vastaavan, sitä en tiedä onko se Ikean mallistoa vai jotain muuta, mutta hyllyyn muiden kaveriksi päätyi kuitenkin.


Viimeisenä se löytö, josta olen eniten innoissani. (Joo, enempi kuin noista puikoista...) Tästä Muumimamma- figuurista olen haaveillut siitä lähtien, kun näin ensimmäisen kerran kuvan tälläisestä. Nyt löysin itselleni, mielestäni edullisesti 12e... Olkoot sitten vaikka jälkikäteen tullut synttärilahja itselle, jotta olisi joku syy ostaa...


Lankaakin oli kirpparilla,useammassakin pöydässä. Mielenkiintoisimmat oli 2e kerittyjä keriä varmaa joku viitisenkymmentä, mutta ei minkään kerän kohdalla minkäänlaista materiaalitietoa, joten sinne jäi kaikki. Ihan takuulla olisi mukaan lähtenyt, jos jossain kerässä olisi lukenut mitä lanka sisältää!

Että tälläistä tälläkertaa...

3 kommenttia:

 1. Toi Muumimamma on IHANA!!! eikä ne kubiks-puikotkaan olleet ihan huono löytö.
  Lunta tulvillaan myös meillä täällä lounaiskolkassa - entä Kaakonkulmalla?? joko jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, en voinut vastustaa...
   Täälläkin on tänään satanut lunta, kuinkahan kauan tuo lumi kestää maassa?

   Poista
 2. Täällä Etelä-Pohjanmaalla eilen tuli lumi maahan ja on siellä vieläkin :) Ihanat kirppislöydöt, etenkin puikot. Eikös ne ole sellaiset 10 € kaupassa?

  Näin kerran kirpparilla pussillisen lankaa, jonka lapussa luki "villalanka x €". Langoissa oli kuitenkin vyötteet tallella, ja niissä luki, että "100 % akryyliä". Eikös villa ja akryyli ole ihan sama asia? *iso puistatus*

  VastaaPoista