22.10.2012

Maailmalta ja maailmalle

Maailmalta, tarkemmin Salaiselta ystävältä, on saapunut Lokakuun ihana paketti!

 
Lähemmän tarkastelun tuloksena paketista paljastui 3 Kerää kitten Mohairia, 2 kerää Novita keloa, lasinalusia, jääpalamuotteja, servettejä, 4 isoa tuikkua(joista yksi ei ehtinyt kuvattavaksi), sekä kaksi silmukkamerkkiä. Nuo isolla lenkillä olevat silmukkamerkit onkin mun lemppareita. Kuvasta puuttuu 2 huiviohjetta.

 
Tänään saapui synttärilahjana Kauneimmat käsityöt: Sukat, lapaset & Asusteet- lehti. Nopean vilkaisun perusteella vaikuttaa mielenkiintoiselta.
Kiitos SNY Paketista ja Synttärimuistamisesta!


Mä tein löydön kirpputorilta tässä joku aika sitten, löysin afrikan tähti- palapelin. Ajattelin fiksuna, että tuostahan saadaan meille peli 1,50e:lla. Pussi oli avaamaton, joten saattoi olettaa siellä olevan kaikki palat. Viikonloppuna saatiin palapeli valmiiksi.

 
Pelilauta on  liimattu pahville neljässä osassa. Helpottaa huomattavasti säilytyksessä. Eikäv aadi liikaa myöskään pelivalmisteluissa.


 Johonkin, joko lattialle tai Viivi- koiran mahaan, oli kuitenkin eksynyt yksi pala. Väritin sitten korvaavan ja hyvin toimii...


Pelikeiloina toimii vallan mainiosti lego- palikat

 
 Rahat ja pahvikiekot askarreltiin valkoisesta pahvista. "Tyhjät" nappulat joutui värittämään haalealla violetilla sisäpuolelta, että tietää kumpi on alapuoli. pahvi kun on erilaista, mutta kuitenkin yllättävän samanlaista, molemmin puolin. Afrikan tähdestä tuli melko tumma, mutta ei se pelaamista haittaa.


Säännöt googletin ja tulostin netistä. Samoin jonkinlaisen mallikuvan palapelin tekemistä varten.

5 kommenttia:

 1. Hieno paketti!

  Ja mikä löytö kirpparilta!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen ja hyvä idea! :)

  VastaaPoista
 3. HIENO IDEA!!! ja sinä kun sanot ettei sinulta tule ideoita - yritäpä siirtää tuo luovuutesi nukkekodista ja Afrikan tähdestä niihin neuleisiin - voisi vaikka joskus jossain bahamalla toimia - ehkä!

  VastaaPoista
 4. Tästä linkistä saat ladattua pelikiekot: https://app.box.com/s/2ene60ac2fjaw1c1wp47

  Rahat täältä: https://app.box.com/s/62d3aavp29iha9ma0dll

  VastaaPoista