17.12.2012

Uusi perheenjäsen kotiutunut

En millään malta olla bloggaamatta, vaikkei kuvaa tuoreesta tulokkaasta vielä olekaan.

Tadadaaa... Minä olen saanut joululahjan, tai ihan mikälie lahja onkaan. Meille (lue minulle) kotiutui tänään ikioma neulekone. Brother kh 940 elektronik... Viime talven luokkakavereille, ja muillekin, tiedoksi, se ruskeapaneelinen ei boxikone :D Ja alataso on kr 850 muistaakseni...

Enhän mä tietenkään vielä ole ehtinyt neuloa koneella, rasvausta ja jonkinmoista putsaustakin se vaatinee, mutta päälisinpuolin näyttää hyvältä. Ylätason värinvaihtaja tuli myös mukaan, se näyttää likimain käyttämättömältä. Lapset oli kyllä jo testaamassa niin kelkan kuin neulojenkin toimintaa... Kuvaa armaastani saatte sitten myöhemmin. Ja nimiehdotuksia otetaan vastaan.

Jaa, että mitä neulerintamalle. Tilaustyön sain tänään valmiiksi, sopivasti viikkoa ennen joulua :D Vähitellen jouluneulomisten aika alkaa olla lopuillaan ja ruvetaan asennoitumaan joulun jälkeiseen aikaan. Uusi UWA- kierros neulomossa starttaa 31.12... Ja pitäähän sitä tottakai olla mukana. Muutama mallineulekin on tehtävänä tammikuun puoliväliin, joten joululomasta taitaa tulla neulonnantäyteinen.

Aiemmin syksyllä bloggaamani nukkekoti on edelleen vaiheessa, neiti on jäämässä lomailemaan joululoman jatkoksi, joten minulla on aikaa vielä joulun jälkeenkin kasata nukkekoti. Kun ei jouluna olla kotona ja kaikki lahjat ei matkusta mukana kylään. neudille on myös tulossa uusi sänky, parvisänky. Ajattelin, että koko huone menee uuteen uskoon neidin ollessa reissussa, silloin nukkekotikin varmasti löytää paikkansa. Ja kyllä lupaan laittaa kuvan valmiista nukkekodista.


Tämän bloggauksen myötä haluan toivottaa kaikille lukijoilleni oikein rauhallista ja neulonnantäyteistä Joulua!

 

2 kommenttia:

  1. Upea joululahja!
    Lämmintä ja rentouttavaa joulun aikaa myös sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  2. Menestystä neulekoneen käyttöön. Omani on ollut varmaan 15 vuotta varastossa. Ei ole kylläkään tyyppiä elektron. Pitäisi joskus ottaa se esille ja katsoa muistuuko sen käytöstä enää mitään mieleen.

    VastaaPoista