16.1.2013

Etenemistä havaittavissa

UWA- työt etenee, olen aloittanut 7 työtä ja 8. on myös aloitettu, mutta vähän on vielä epäselvää laitanko sen näihin töihin vai en.
Puikoilla on nyt 2 paria sukkia, vironvillalapaset, yks mallineule, Ufoutumassa oleva torkkupeitto sekä pari huivia; Revontuli Vironvillasta ja toinen oma muokkaus kotimaisesta käsinvärjätystä lampaanvillasta. Nämä on molemmat menossa lahjaksi loppukeväästä.
Samoin kuin tämä ihanuus, lankana villa(60%), bambu (20%) silkki (20%) Ja Zelda´s Dippins värjäyksiä. Uskaltanen kuvan laittaa, vaikken voi olla varma, etteikö saaja kävisi blogissani. Kuitenkin tämä huiviprojekti on senverran salainen, ettei saajat tiedä mitään asiasta ;)


Huivin reunakuvio on Harunista (luithan oikein *hih* ), muuten sileää oikeaa. Tuo kuvio on mielestäni aivan ihana. Lankakin loppui kesken päättelykerroksen, onneksi löysin jotakuinkin sopivanväristä lankaa omista värjäyksistä. Tosin päättelykerroksen jouduin tekemään pätkistä. Tykkään ihan mieelttömästä tästä huivista, niin langan tunnun kuin kuvionkin suhteen. Väri ei ole sitä ominta "minua". Ehkä jonainpäivänä saan itselleni jonkun tälläisen huivin... Parikin ihanaa lankaa on jemmassa odottamassa josko tekisin Harunin/ tälläisen sileän harunireunaisen huivin. Molemmat langat on vaan seitinohuita.

Muutakin etenemistä on tapahtunut kuin UWA- töitä. Tänään sain kasattua "uuden" neulekoneeni, johan se useamman viikon oli meillä kotona. Mutta oli muita neulottavia etten voinut sallia itselleni koneen kokoamista. Ja veihän se mennessään, yhdet sukat tänään neuloin koneella, takuten tosin nekin. Mutta koneneulontakipinä jäi ja huomenna olis tarkoitus neuloa lisää. Sitten joutuukin laittamaan koneen takaisin laatikoihin ja odottelemaan parempia koneneulonta- aikoja, tai tarkoituksenmukaisempaa työtä... Kevääksi vois kyllä alkaa suunnitella myyntiin jotain neulomuksia.
3 kommenttia:

  1. Kaunis huivi!
    Minulla vähän "tökkii" nuo uwa-työt tällä hetkellä, kun olen keksinyt niin paljon muuta kivaa... Onneks on vielä hyvin aikaa..

    VastaaPoista