22.1.2013

Vihdoin...

Tänään sain otettua kuva ja päiviteltyä tuon UWA- sivun. Siellä on nyt tilannekatsausta missä mennään ja mitä on aloitettu.
Uutuuslankoja (Novitan) on tullut vähän hamstrattua, oikeastaan nuo 7 Veljestä Raitalangat sain kiitoksena Tommola- nukkeprojektiin osallistumisesta. Ja tuon 7 veljestä Polkka karamellin ostin sunnuntaina. Raitalangat odottavat vielä kohtaloaan, mutta Polkasta tulee perussukat itselleni. Kunhan ehtii :)


Ensimmäinen vironvillalapanen odottaa huomispäivää ja pääsyään pesukoneeseen. Sitten tiedän, mikä lapasen kohtalo on ja mitä pitää muuttaa kunnollista lapasta varten. Kuvaa tulee myöhemmin.

Huomenna meinasin investoida uusiin lankalaatikoihin, Robbarin mainoksessa oli 3 isoa( 31l) kannellista muovilaatikkoa 10e:lla. Ehkä huomenna sitten jotain lankainventaariokuvia ;) Laatikoissa nuo mun langat on tähänkin asti olleet, mutta pahvisissa ja epämääräisen kokoisissa. Tulee sitten järjestys tuonne vaatehuoneeseen ja näkee hyvin läpikuultavista laatikoista, että mitä siellä on sisällä.

4 kommenttia:

 1. Voivoivoi. Lopetin Novita-lehden tilaamisen siksi, että tulisi käytettyä noita arkussa jo olevia lankoja vähemmäksi enkä tietäisi mitä ihania uutuusvärejä kauppoihin on tullut. Olen kiertänyt lankahyllyt kaukaa. Ja nyt, sinä esittelit nuo uudet ihanuudet! Saapa nähdä kuinka kauan tämän naisen sinni riittää pitää näpit erossa lankahyllyistä kun nyt TIEDÄN mitä siellä on...
  Innolla odotan sun inventaariokuvia. Minulla mahtuvat pian kaikki tuohon isoon vanhaan arkkuun (jos vain pysyn tiukkana). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pahoillani, Memmu :)
   Odotas kun saan ne karamelli- sukat aikaan. Yhden valmiin sukan facebookissa nähneenä ne on aikas ihanat... Vaikkei yksikään väri kuulu suosikkeihini, valkoista lukuunottamatta.

   Poista
 2. Hip hei! Kevään salainen neuleystävä täällä blogiisi tutustumassa! Minua myös kiinnostaa nähdä inventaariokuvia....Postikortti on matkalla luoksesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salainen Ystävänä ihanasta kortista :) Mukavaa kevään odotusta Sinulle

   Poista