18.7.2011

Runsauden pulaa...

Työnalla alkaa olla huolestuttavan monta työtä. Revontulihuivi kaverille, sen deadline on kylläkin vasta elokuun lopussa, sillä varauksella että huivi mielyttää saajaa, muuten jotuu samalla aikataululla tekemään vielä toisenkin huivin.
Neuletakki äidille on myös puikoilla, tarkoituksena saada se neulottua kainaloihin asti tulevaan viikonloppuun mennessä, äiti tulee silloin käymään ja voi hyväksyä pituuden.
Ihan pakko oli viime viikolla ruveta tekemään vauvanpeittoa isoäidinneliöistä ilman että tiedän edes kenelle peitto menee. Kun ei lähipiirissä nyt ole vauvoja eikä itselläkään tarvetta. Kaveri pelasti tilanteen ja lupautui lahjoittamaan peiton tulevalle kummilapselleen, joten käyttöäkin sille on. Kunhan saan peiton valmiiksi, viimeinen pala jäi kesken kun lanka loppui... Muuten peitto on jo kasassakin, viimeinen pala vaan odottaa lisää lankaa.

Uusin Novita saapui viime viikolla ja sitä piti ihan istahtaa alas lukemaan Loisto-viinin kera

Harmi, ettei  lehti päässyt samaan kuvaan. Löytyihän sieltä lehdestä tehtävää, nuorempi poika halusi paidan Noki- langasta. Syntymäpäivälahjaksi lupasin sen tehdä hänelle. Itselleni löytyi neulemekko/tunika 7 veljeksestä, sen toteutan jostain langasta.
Ja torkkupeitto on jo niin sanoakseni työnalla, ensimmäinen tilkku on jo tehty kokeeksi ja langat valittu, vironvillasta teen peittoa..
Pitipä vielä aloittaa joogasukkien tapaiset sukkaset itselle, tarve näille on ja lauantaina oli sopivaa aikaakin, kun käytiin perheen kanssa Kaunissaaressa, Kotkan edustalla. Matkaa mantereelta n. tunti suuntaansa yhteysaluksella. Ne kyllä valmistuu sitten vasta joskus, autotyöksi taitaavat jäädä...
Saaressa oli myös haljennut kivi, jääkauden jättämiä jälkiä. Aika vaikuttava näkymä :)

2 kommenttia:

  1. Sinä se vain jaksat olla aina niin ihanan ahkera :) Hyvää kesää sinulle! MinnaR

    VastaaPoista
  2. Täälläkin on Novitan uutta numeroa selattu ahkerasti. Kävin eilen kaupungissa toteamassa että uudet värit eivät vielä olleet myynnissä. Neulepusero Noki-langasta on varmaan mieleinen pojallesi ja torkkupeitto on tosi kaunis. Neuletunikasta tulee aivan upea! Mukavia kesäpäiviä sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista