29.11.2012

Saanen hehkuttaa, vielä kerran...

Novitan Pysy Ajassa- sivulle on nyt tullut juttu Näköisnukkejen tekijöistä tai oikeammin tekemisestä. Sen voit käydä lukemassa täältä . Ja vielä kuvalgaardia Novitan malliin...

 
Neuloessa on mennytkin aika tällänurkalla Suomenmaata. Mikäs tässä on neuloessa, kun ulkona viuhuu tuuli ja pakkastakin on muutama aste. Lunta, tai mitä tuo ohut valkoinen nyt onkaan, on vähän. Muttei oikein edes mainitsemisen arvoisesti.

Tämä päivä on mennyt neulekoneen kanssa osin töitä tehdessä ja osin tuskaillessa. Yhtä neuletta teen tilaustyönä. Kuvan siitä laitan, mikäli saan luvan. Ja kunhan asiakas on saanut työn...

Joulumyyjäiset koittaa painaa päälle, olen varannut pöydän oman kylän joulumyyjäisistä parin viikon päästä ja vielä täytyis tehdä vaikka kuinka sinne myytäviä. Ja kaikkea muutakin. Hetkittäin tuntuu, että rakas harrastus on muutakin kuin pelkkä harrastus. Ainakin jos käytettyjä tunteja lasketaan.1 kommentti:

  1. Tsemppiä neulomisurakkaan! Pitää muistaa myös nauttia talvesta ja glögistä :o) Piristystä on luvassa pian, laittelen jotakin postiin tänään!

    ~ Sny

    VastaaPoista