28.12.2012

Välipäivien päivitys

Joulu tuli ja meni, reissussa oltiin liki viikko. 22.12 Lauantaina suunnattiin Pohjois- Karjalaan ja kotiin tultiin eilen, 27.12
 
Joulu meni rauhallisesti, lapset nauttivat täysin rinnoin talvesta. -20 asteen pakkanen ei haitannut luistelemista ja jääkiekon pelaamista. parhaimmillaan meni 2,5-3h järven jäällä yhtä putkea. Useimmiten useamman kerran päivässä. Ja uskaltauduin mä itsekin hetkeksi jäälle, max puoli tuntia. Tyttö jäi vielä reissuun, sanoi olevansa kotona 3 päivää joululomalla. Tulee loppiaisviikonloppuna kotiin. Siitä sainkin syyn jättää nukkekodin kasaamisen joulun jälkeiseen aikaan. Loppupäivityksessä on kuvia nukkekodista.

Ennen joulua tein tilaustyönä paidan TeeTee Elegant- langasta

 
Saajan kommentteja en ole vielä saanut, joten toivon tämän olleen mieleinen ja sopiva.


Myöskin ennen joulua bongasin erän jämälankoja Facebookin lahjoitetaan palstalla. Tämä kasa saapui ja maksoin siitä postikulujen verran.
 
Osa langoista meni lasten askartelukäyttöön, osa neulekoneelle jämä- ja kokeilulangoiksi ja osa käsinneulontaan. Olen tyytyväinen

Sisustussuunnittelijan projekti on loppusuoralla, tänään kasasin nukkekodin. Tässä muutama kuva valmiista nukkekodista


 
 
Nyt on projektina tytön huoneen sisustaminen, jouluviikolla ostettiin parvisänky tytölle. Kuvia laittelen sitten, kun saan huoneen kuntoon.
Toinen, nopeammin toteutettava, projekti on Ikea- maljakoiden uudelleen sijoittaminen. Saatiin tänään hyllyt seinään ja niiden päälle on tulossa maljakot. Siitäkin laitan kuvaa, kunhan saan projektin valmiiksi.
5 kommenttia:

 1. Ihana pusero!

  Tuo nukkekotiprojekti näyttää myös hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Wau mikä kissapaita ja upea nukkekoti. Ihanaa loppuvuotta Sinulle ystäväni

  VastaaPoista
 3. Tuosta lankakasasta riittää neulomista! Muutenkin näyttää sinulla olevan monta rautaa tulessa.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kissapaita ! t. Eija

  VastaaPoista