21.3.2013

Mäyräkoira kainalossa

Tilaustyönä tein huumoripitoisen paidan.


Lankana Drops Alpaca, vihreää kului 450g ja Oranssia vajaa 50g. Koneella tein tämän, koira on neulottu intarsiana.


 Muuten neulerintamalla on sitä yhtä ja samaa, mallineuletta... Toiveita olis sen valmistumisesta, etukappale on jo menossa...

Sainhan mä ensimmäisen ruutu-sukankin valmiiksi, nekin pitäis saada valmiiks ja pari huivia olis ohjelmistossa...

Lankaa on tullut hamstrattua (liikaa), jotain tosin olen myynytkin. Ehkä sillai fifty-sixty vai miten se Matti sanoikaan?

Tässäpä nämä kuulumiset, viikonloppuna tapaan ihania ihmisiä neulomisen ja hyvän ruuan sekä YHDESSÄOLON merkeissä! Tätä on odotettu pari kuukautta. '

Rentouttavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!

4 kommenttia:

 1. Aivan upea villapaita! Kiva idea tuo mäyris kainaloon :D

  VastaaPoista
 2. Mainio idea ja kiva pusero, tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Hauska pusero! Lapset tykkäisivät taatusti :) Sain anopilta perinnöksi neulekoneen, joka on peräisin jostain 70-luvulta. Anopilta en valitettavasti enää käyttöohjeita voi kysellä, mutta tiedän, että laite on ihan toimiva peli, sillä hän käytti sitä viimeksi n. 5 vuotta sitten. Onko mitään vinkkiä mistä voisi saada apuja, että pääsisi alkuun neulekoneen käytössä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Hirveän hyvä kirja koneneulonnan saloihin on sellainen kuin kelkka, läppäkoukku, silmukka. Siinä on perusasioita kerrottu mielestäni todella hyvin. ja tietenkin neulekoneelle kannattaa tehdä/teettää kunnollinen huolto, mikäli se on ollut kauan käyttämättömänä.
   Aurinkoista kevättä sinulle

   Poista