17.10.2013

Ettei aika kävisi pitkäksi...

Välipalatyönä valmistui tälläiset lapaset jämälangoista. Kuvat ei suostuneet yhteistyöhön, joten niistä tuli tälläinen coctaili :D


 
Senverran nuo on ihant, että täytynee tehdä lisääkin... langanpätkät on jätetty sisäpuolelle lämmikkeeksi.
Ilman vahinkoja ei lapaset valmistuneet, katkaisin yhden mun neliskanttisista Knit Pro Cubics- puikoista :( ja tietenkin juuri eniten käyttämääni kokoa, 3.5... Jos vaikka Tampereen messuilta uudet ostais...
Niin tosiaan, kuukauden verran on aikaa messuihin. Kaverin kanssa ollaan lähdössä ja oikein yötä pois kotoa. Kuinkahan täällä koirat pärjää isännän hoivissa?


5 kommenttia:

 1. Tosi kivat ja tarpeelliset. Meillä ainakin satoi 15 cm lunta viimeyönä.

  VastaaPoista
 2. Ei mullakaan onnistu tuo kuvien asettelu niinku haluais. Hyvin ne koirat pärjää isännän hoivissa, uskoisin ;)

  VastaaPoista
 3. Toihan onkin hyvä idea jättää langanpäät sisäpuolelle lämmikkeeksi. Kiitos! Olikos se niin, että KnitPron puikoissa on kokoon 3 asti 6 puikkoa? Harmillista! Miten onnistuit katkasemaan puikon, kun se ei ole ihan ohuimmasta päästä?
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni kokoon 2,5 asti on 6 puikkoa.
   Työ oli rahin päällä, nousin sohvalta rahiin nojaten ja riks, puikko oli siellä välissä (käden ja rahin siis). Eli tyypillisesti omaa tyhmyyttä.
   Mutta ne Kässämessut tulee...

   Poista
 4. Hyvin ne koirat pärjää :) Niin meilläkin koirat ja ehkä poitsukin jää isännän hoiviin :D Meidän vuoro ottaa lunkisti välillä ;)
  Messuja odotellessa!!!!!!

  Niin ja ihanat lapaset oot tehnyt!

  VastaaPoista