1.10.2013

Jos enkeleitä on sittenkin...

Jotain valmistakin on aikaan saatu, Kämmekkäät valmistui ja on jo toimitettu asiakkaalle. Kuvaan niistä tosin ei ehtinyt kuin toinen, tai siis ensimmäinen.

Lankana Novita Miami,menekki 50g, Puikot 3,5 ja 4. Oma malli

Salainen neuleystävä muisti minua Novita helpot- lehdellä. Kiitokset Sinulle. Valitettavasti lehti ei päässyt kuvattavaksi, mutta luettua tuli kuitenkin. ehkä sieltä jotain ajatustakin saa tekemisiin...

Puikoilla olisi vaihteeksi mallineule, kiireellisellä aikataululla. Ja Onhan noita paljon muitakin töitä puikoilla. Sukkia ja huvia jne... Ystävälle menevä torkkupeite tuskin valmistuu täksi(kään) jouluksi. Ehkä sitten vuonna 2030 :D

Jaa mitä enkeleitä, viikonloppuna oli Hilkka- koiramme kasvattajan järjestämä kennelpäivä, siellä oli erilaisia tehtäviä, mm. paras puku. Tuon kilpailun voitti enkelimme HilkkaVähän olen yrittänyt laajentaa neuleiden tekemistä tai asiakaskuntaa lähinnä. Neuleitani löydät nyt myös facebookista. Sivun nimi on Silmukat Sekaisin- Neuleita ammattitaidolla. Tykkäämällä sivustapääset seuraamaan tekemisiäni siellä.
Täällä blogissa tuleee edelleen olemaan juttuja tekemistäni neuleista ja projekteista sekä tempauksista, joihin osallistun. Unohtamatta koiria ja muuta perhettä.

5 kommenttia:

 1. Hilkka on aivan enkelin näköinen ja uskoisin, että myös luonteeltaan kuin enkeli .

  VastaaPoista
 2. Kivat neuleet, koirasi on ihanan näköinen, on niin edustavassa asennossakin:)

  VastaaPoista
 3. Kämmekkäiden malli on tosi hieno ja lankavalintasi kiinnostava. Hilkalla on aivan mainio voittajan ilme!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kämmekkäät!

  Eli ymmärsinkö oikein (mulla joskus vaikeuksia kalenterin ymmärtämisen kanssa) että seuraava neuletapaaminen on tämän viikon tostaina? Mähän jopa saattaisin päästä paikalle... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikein Leena ymmärsit, huomenna torstaina neulotaan Kotkan pääkirjastossa, Einon kammarissa 17->

   Poista