5.2.2014

Lämmin tuulahdus talveen...

Hieman uusia kuvia teille, rakkaat lukijat.

kovasti monta työtä on puikoilla samaan aikaan ja tuntuukin, etten oikein mitään saa valmiiksi. Eilen illalla kuitenkin valmistui kirjoneulelapaset jämälangoista. Tässä kuvat alkutilanteesta ja valmiista lapasista. lankojen päät on lapasen sisällä lämmittämässä käyttäjän käsiä. Alkuperäinen ajatus oli tehdä perinnelapaseten mallilla perhoslapaset, muttei kuvio tullut hyvin esille kirjavista jämälangoista neulottuna, päädyin sitten yksinkertaisempaan malliin ja tykkään :)


Lankoina on ollut Nalle (044) ja Nallen yms vahvuisten lankojen jämät. Lankoja kului yhteensä 76g. Puikot oli varressa 2,75 ja kirjoneuleessa 3.

Uusia UWA- aloituksiakin olen saanut aikaan viimepäivinä, niistä lisäilin kuvia UWA- sivulle. Kaikki 10 tammikuun aikana määrättyä aloitusta sain alkuun ja nyt on 11. aloitus myös puikoilla. Ihan hyvällä mallilla on UWA mielestäni. Vaikka kiirehän sitä kuitenkin taas lopputempauksesta tulee.

Tämä aloitus on kyllä esiteltävä, voisin jopa kysyä teiltä, että mitä tästä tulee isona? Vaan vastaus on liian helppo etsiä UWA- sivulta joten parempi kertoa. Tässä on lippupipon alku. Meidän perheen miespuolinen aikuinen pyysi tälläistä ja mikäs siinä auttaa muuta kuin toteuttaa (Jos haluaa pitää vaatehuoneen lankojen lisääntymispaikkana).


Nyt kun nämä säärystimet on saajallaa, voin julkaista kuvankin. Lanka on Hot Socks Spectra, Puikot oli 2,5. Menekki 79g. Malli on oma.Tässä vielä sovituskuvat aiemman postauksen villahaalarista. neiti on oikein onnellinen tästä ja kuulemma on todellla lämmin. Ainakin kun -20 asteen pakkaset vaihtui -2 asteeseen :)
5 kommenttia:

 1. Voi mahoton kun on kivan näköinen haalari, siinä ei raita toistaan etsi. Iloinen on omistajankin ilme:)

  VastaaPoista
 2. Tosi hauska :)

  Tekninen kysymys: onkohan vika vain minun koneellani vai näkyykö muilla blogin teksti paremmin? Nuo taustan punaiset laikut ovat niin voimakkaat, että varsinkaan punainen teksti ei erotu lainkaan ja mustakin erittäin huonosti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo tekstit itselläni näkyvät ihan hyvin. Oikeastaan olisi mukava kuulla muidenkin näkemys asiaan, mikäli tekstit on vaikealukuiset, niin täytyy muokata blogin ulkonäköä :)

   Poista
 3. Hauskasti toteutettu haalari. Sinä käytät taidokkaasti langanloput hyväksi.
  Kyllä noi tekstit mun koneella ihan selkeästi näkyy.

  VastaaPoista
 4. Ihana haalari!
  Minulla tekstit näkyy ihan ok, mutta vielä paremmin varmaan näkyisi, jos noista sivupalkeista ei kuultaisi tausta läpi yhtään. =)

  VastaaPoista