29.3.2015

Vastakohtia

Salaisen ystävän paketti saapui eilen. Tämän kuun teemana oli "Vastavärit- Jing & Jang".
Paketissa oli Regian Active- lankaa, sukkaohje, herkkutikut koirille, Suklaamunat (olletettavasti) lapsille, paussi- ja Fitnes- patukat, Silmukkamerkkejä, handmade- merkkejä, rannekoru ja teetä.
Kiitokset SNY:lleni paketista, monet kerrat ko. lankaa olen hypistellyt, en vaan vielä ole saanut ostettua sitä. Nyt täytynee tehdä sukat istelle :) Saas nähdä, jääkö keltainen kerälle vai pääseekö mukaan sukkiin. keltainen ei ihan lempparivärejäni ole... 
 

Vähän on neuleitakin valmistunut, kummilikalle valmistui kämmekkäät. Ne tosin lähtivät käsistä ennen kuvaamista.
Pingotuksessa on parhaillaan Maple Leaf Shaw, siitä tulee kuvaa kunhan saan kuvattua ja kelit on suotuisat luontokuvaukselle. Ei kovin hyvältä näytä mitä tulevan viikon sääennustetta olen katsonut.

Sensijaan uusi käsilaukkuni pääsi valmistumisen jälkeen kuvattavaksi. Hieman on huono kuvakulma eikä väritys näy kunnolla, mutta tuo olkahihnan harmahtava jatkuu laukun päädyissä ja pohjassa. ja toistuu kuvassakin näkyvässä kukassa.
tämän laukun kanssa elellään nyt jonkinaikaa, kunhan hajoaa... tai rupeaa tekemään mieli uutta laukkua.


Puikoilla on hihatin nro 2 itselleni, jotakuinkin puolessa välissä mennään sen kanssa. Muutamat perussukat on myös tilauksessa ja puikoilla on myös yhdet pitkävartiset sukat.

2 kommenttia:

  1. Ihanan paketin olet saanut.

    Hieno laukku valmistunut.

    VastaaPoista
  2. Kaunis laukku ja näppärästi vetoketjunkin olet kiinnittänyt. Kiva SNY-paketti.

    VastaaPoista