15.7.2016

Terveiset Lomalta!

Tässäpä teille, Rakkaat lukijat, terveiseni lomalta!

Ennen lomaa kävin neulomassa puistossa, Taustalla lauleli joku Arttu :)
Puikoilla tässä kuvassa on Juhlasukka. Lähdin mukaan Facebookin ryhmään Villasukat Veteraaneille- Suomi 100 vuotta . Ryhmän tavoitteena on neuloa kaikille veteraaneille samanlaiset sukat. Itselläni on tällä hetkellä puikoilla pari #5, monesko sinulla?Olen minä itsellenikin saanut neulottua, pitsisukat valmistui loman kynnyksellä.

Suunnitelmissa on vielä toiset, hieman pidemmät tai jopa sukkahousut...

Lomalla reissailtiin toiselle puolen Suomea. Vajaa 1000km tuli auton mittariin. Melkoisen vähän tuli neulottua reissun aikana, mutta Tampereelta löytyi lankakauppa (Lankamaailma). Mies jäi autoon odottamaan... Varsin maltillinen saalis kuitenkin, vai kuinka?


Kirja löytyi Riihimäen ABC:n Kirjapörssi- myymälästä...

Tuo 70´s (moppi)lanka oli tarkoitus antaa neidille tuliaisiksi, vaan en malttanut... Se päätyikin matoksi ja hetimmiten koekäyttöön. Malli Novita- lehdestä, viimeinen  mallikerros piti jättää tekemättä, että lanka riitti. Koko on pienehkö, mutta ihan ok. Lähinnä halusin testata langan, vaikutti kerällä kivalta ja onhan tuo ihan kiva työssäkin...Lomaa olis vielä pari viikkoa jäljellä, josko sitä sais suunnitellut neulomukset tehtyä. Tai sitten ei...


1 kommentti:

  1. Veteraanien asia on tärkeä.
    Maltillisesti ja kuitenkin hienoja löytöjä:)
    Mukavaa loman jatkoa, omani vetelee viimeisiään - maanantaina työt kutsuu...

    VastaaPoista