28.5.2018

Harrastuksia laidasta laitaan...

Niin paljon on kuvia tälläkertaa julkaistavaksi, vaan aloitetaan salaisen ystävän paketista. Paketti saapui minulle jo viime viikolla, mutten ole ehtinyt päivittämään blogia.
Tässä kuva paketista:
Paketissa oli Katia Air Lux- lankaa (mielenkiintoinen tuttavuus, josta varmastikin muotoutuu lempparihuivini Haruni ), Järnbo Garnin lankaa, jossa oli mielenkiintoinen koostumus. Kevään juhlissa takuulla menee roskia silmiin, joten paketillinen nenäliinoja on tarpeen... Herkkuina oli "terveyspatukoita". Raakasuklaa ei kieltämättä ollut mieleeni, eikä koekaniineiksi "päässeet" lapsetkaan tykänneet. Mutta onpahan maistettu... Kiitos SNY näistä elämyksistä.


Kuvauspaikaksi tälläkertaa päätyi uusi löhötuoli parvekkeelta. Muutenkin olen hieman sisustanut parveketta. Mitenkään sisustajaihminen en ole, mutta joku kärpänen on tänä keväänä puraissut. Tässä muutamia kuvia "uudelta" parvekkeeltamme...

Parvekkeelta puuttuu vielä pieni pöytä, se on tilattu vaan ei vielä ole saapunut. Pöytä tulee löhötuolin vasemmalle puolelle. Ja Freesia pöydän päälle. Freesia on kuvien ottamisen jälkeen avannut lähes kaikki kukkansa ja on aivan mahtava. Yksi (ellei se suurin) lempikukistani <3


Neulominen on kyllä hieman jäänyt vähemmälle, jokapäivä silti yritän päivittää lämpötilapeittoa ja muutenkin neuloa. Viime viikonloppu meni reissussa, Rallicross- kauden avauskisassa Kaanaassa, Tampereella.
Perjantaina töiden jälkeen lähdettiin ajamaan ja päädyttiin Idefix- aittaan Tuulentien tilalle. Kuvan laatu on hieman huono, kun valaistus oli hyvinkin tunnelmallinen..


Lauantaiaamuna meidät herätti kukko (klo 3.50...)


 Kuvassa Gynter- kukko, herätyskellon henkilöllisyyttä en tiedä. Tilalla oli useampi kukko


Aamiaisella seurana oli kanoja ja kukkoja. Ihan ei samassa pöydässä, mutta terassille pääsi aamuaurinkoon aamiaiselle kanatarhan viereen.


Lauantaiaamuna aamiaisella tarjoiltiin menneellä viikolla munittuja kananmunia paistettuna ja sunnuntaina meitä hemmoteltiin letuilla, suoraan paistinpannulta ja tilan omalla mansikkahillolla. Söin muuten ainakin seitsemän ;)


Aamiaisen jälkeen suuntasimme radalle Rallicrossia katsomaan, koska Rallicross on #parastapaikanpäällä :) Kisasta en kuvia saanut kuin yhden...

Toinen koirista oli hoidossa mutta mukaan pääsi Viivi. Ja hänen kisakatsomo eväineen näytti tältä:

Kisan jälkeen oli mukava lähteä takaisin majapaikkaan, 10 minuuttia (ruuhka mukaan lukien) autossa ja oltiin majapaikassa (2km päässä). Isäntä olikin lämmittänyt saunan valmiiksi ja kyllä teki hyvää...
Tuulentien tilan isäntäpariskunta on hyvinkin kekseliäitä, varsinkin isäntä on kuulemma oikea "pelle Peloton". Niimpä hän on rakentanut tämän saunan vanhaan kylmäkonttiin.. Ei ole aiemmin tullutkaan vastaan kylmiön ovi saunan ovena. vaan hyvin toimi ja löylyt oli mahtavat. Kolmena päivänä kävinkin saunassa... (Pe ja La iltoina sekä sunnuntaina ennen kotiinlähtöä)

Lauantai- iltana oleskelutilaksi/ juhlatilaksi tehdyn Navetan ikkunasta oli näin hieno näkymä...

Tässä vielä muutamia kuvia tilan eläimistä, pupuista en muistanut ottaa kuvia. Jotain jäi siis vielä seuraavaan kertaan...

Vuohet tekivät aidan läpi tuttavuutta koiramme kanssa. Vähän taisi molemmat olla ihmeissään...
Vuohet oli myös ovia pukittelemaan ja pientä" esiintymistäkin oli havaittavissa. Valitan huonohkoa kuvanlaatua, aidan takaa oli vähän hankala kuvata ja aidan viereen ei voinut mennä, koska varsinkin toinen vuohista tykkäsi hyppiä ja meinasi hypätä minut kumoon. Kovin seurallisia vuohet kyllä oli...
 
Vuohien seurassa samassa aitauksessa asui Myskisorsia sekä kanoja ja kukko. Kuvissa myskisorsia...
Pate- karju laumoineen asui toisessa tarhassa. Lauantaina oltiin paikalla ruokinta- aikaan... Pienimmät possut on syntyneet helmikuun lopulla, ulkona -27 asteen pakkasessa :)
Meillä oli mahtava viikonloppu, kuinkas sinun viikonloppusi sujui?
3 kommenttia:

 1. Ihana kertomus ihanista harrastuksista. Oli kiva lukea.

  VastaaPoista
 2. ihana paketti. ja ihana viikonloppu ollut kyllä!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että sain elämyksiä edes tuotettua. =)
  Itse en ole tuota sinulle lähetettyä raakasuklaata kerennyt maistaa, mutta minttuinen ainakin oli ihan syötävää.

  Mikä parasta kuulla, oli langat ilmeisesti ihan uusia tuttavuuksia. Itse mielelläni kokeilen uusia itselle tuntemattomia lankoja, niin tämä oli iloinen uutinen. =)

  Viimeisen paketin suhteen suunnitelmat ovat valmiit. Toivottavasti kaikki onnistuu ja sujuu kuten olen ajatellut. =)

  VastaaPoista